Metro može da preveze desetine hiljada ljudi u sat vremena, leteći automobil samo nekoliko: Da li je ostvarivo da nam za tri godine automobili lete iznad glava?

Ostavite komentar


  1. nece biti metroa a ni letecih kola, samo gsp kao i prethodnih 100 godina, obicno lozenje naroda

  2. Kakvu bujnu maštu ima Vučić. Leteći automobili će leteti iznad glava a nije sposoban da reguliše saobraćaj na zemlji sa običnim automobilima. Samo nam trebaju leteći automobili stadioni za propale fudbalere bolje da izgradi kanalizaciju u za megalomanske gradnju stanova jer ćemo se prodavati u fekalijama za koju godinu.

  3. Treba nam skolstvo, zdravstvo, voda, struja, kanalizacija …..
    Korak po korak, nemoze se iz jugica u leteci automobil, ima mnogo jacih ekonomija koje ne mogu to sebi to da priuste.

  4. Pa prvo ste pričali kako je Vučić ovakav i onakav jer pominje leteće automobile (leteći taksi pravilnije). Sad ste evoluirali pa nalazite neke zamerke (manje ili više realne), u funkcionisanju letelica.

  5. Koliko protivgradnih raketa može da se kupi za JEDAN leteći auto ???!!!

  6. Човек који нема два грама мозга може да купи нешто тако и остане жив …

  7. Ne znam za leteće automobile , ali ja mi pre neki dan nismo imali vodu (po kozna koji put) , a danas nemamo struju… Tako da ako uzlete autombili nećeme mnogo ni interesovati

  8. Kod nas je sve moguce…pa Vučić vlada više od decenije…sta vas čudi dal su mogući leteći taksiju…Apsurdizam…

  9. Ne znam da li je ostvarivo, ali jeste zastrasujuce.

  10. Mega projekti se uvek ostvaruju u vreme krize, zbog privida i uposljavanja ljudi. U EU metro koriste samo oni kojima to placa firma, i deca kad idu u skolu i nazad i to gratis. Karte preskupe, pa sve to puta 20 radnih dana u dva smera. 3 stanice od Brisela do aerodroma sa druge strane auto puta i celih 11 min 8€. Jeste super, stanica ispod aerodroma, lif i eto te na cekiranju. Problem je sto je taxi 15€ i brze stigne, pokupi te ispred hotela, ubaci kofer… skuplji taxi, mnogi ce reci ! Ako nemas zenu i dete ili cak mozda decu(dvoje)

  11. I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju. Dakle, lud ko struja, lečite ga, dok be bude kasno.

  12. Neće biti nikakvih letećih automobila, u narednih 20 godina najmanje. Opet laže i halucinira, jer i nema pametnija posla.

  13. @Stvarno – Ne postoji nijedna zemlja na svetu u kojoj postoji privatni vazdušni putnički saobraćaj, niti će ga biti negde uskoro. A to što je tebi i tebi sličnima uspeo da proda ovu glupost nije nikakvo iznenađenje.

  14. Nemamo vodu nemamo kanalizaciju nemamo ništa gajimo se naglo Beograd nek ima .mislim treba svi da imu uslovi u Srbiju isto svi smo građani Srbije.Treba cela Srbija Jednako da se Razvija ne ovako

  15. Jedino pravo rešenje je reseljavanje Beograda i naseljavanje Srbije. Svi se odseliše za Beograd, Srbija osta prazna. A još se borimo i da sačuvamo Kosovo, a napustismo i ovo što imamo. Zato u Beogradu ne treba graditi nikakav metro, da bi bilo još teže.

  16. Mogao bi se desiti kvar na letećim taksiju i ako padne u reku postaće podvodni taksi. Samo da prozori dobro dihtuju.

  17. PreCednik postao Yogi letač. Ko ovo proguta i zaslužuje da ga ovaj jaše.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.