Solidarnost o pregovorima o litijumu: rasprodaje se zdravlje sadašnjih i budućih generacija stanovnika ove zemlje

Ostavite komentar


  1. Srpski narod ne zasluzuje da opstane kao narod. Vecinskom narodu glasaca bitnija je SNS i SPS nego zdrava nacija. Nasravice i dalje da sve cini samo da udovolje Vucicu. I svoju decu i unuke i dalje potomke ce trovati do unistenja. Samo da obezbedi dozivotno vladanje Srpskom narodu. Ovi sto bapusraju Srbiju. A tek ce je napustati i odlaziti u Nemacku. U Nemacku u kojoj ima vece kolicine Litijuma. Ali vladari nemacke. Cuvaju svoj narod. I zato ih ima preko osamdeset miliona + jos neki milion iz Srbije.

  2. Još jedna izjava koja nema nikakvo, ali bas nikakvo utemeljenje. Ekstrakcija je bezbedna i tehnološki proces verifikovan i siguran, uticaj u granicama. Mislim dosta mi je politikanata, sedi jedan !

  3. To su toliko male pare za drzavu da je smesno, toliko se ukrade na dnevnom nivou sto bi Drzava dobila za godinu dana.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.