Ljajić: Građani će sklapati nove ugovore za letovanje pokrivene polisom osiguranja

Ostavite komentar


  1. Ovo Vam na sudu neće proći…
    Ko garantuje da će sadašnje Agencije da posluju te 2021.-22. kada budu trebali da vrate novac?
    Vlada je omogućila povoljne kredite za likvidnost preduzeća (12m grejs, 1% kamata), neka Agencije vrate novac Putnicima i neka uzmu kredit za likvidnost.
    Najveći broj Agencija ima aranžman sa Grčkom. Grčka je EU. Otimačina para u EU je malo teža nego u SRB. Neka Agencije potražuju svoje novce za uslugu koja nije realizovana…
    Agencije koje sada vrate pare Putnicima, samo će steći povrenje svojih Putnika, te će im se veliki broj vratiti prilikom sledećeg putovanja… Sve ostalo je lopovluk, ljudi će Agencije razvlačiti po portalima, srozaće se kredibilitet i poverenje… Ako te Agencije ne propadnu odmah, propašće kad-tad …
    Hoću svoj novac sad, neću da me ucenjujete ….
    („..hoću kusur, neću žvaku …“)

  2. Niko ne zna ni kada, ni da li će moći da se putuje. Posle tolike krize svetski eksperti za turizam predviđaju da će dve trećine turističkih agencija otići pod stečaj. Od koga onda da tražimo letovanje ako agencija koja nam je uzela pare više ne postoji? Građani su platili odmor novcem, a ne vaučerima i treba da dobiju natrag svoj novac. Neka gospodin Rasim Ljajić uzme vaučer, a nama neka vrati naš pošteno stečen novac. U protivnom, vidimo se na sudu, ako treba i u Strazburu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.