Ljajić: Letovanje u inostranstvu skuplje zbog testa na korona virus

Ostavite komentar


  1. Ja sam odustao od putovanja. Shvatio sam da je ovo pravo vreme da otkrijemo lepote Srbije, što smo stalno izbegavali pod izgovorom da to možemo uvek, pa nismo nikad.
    Što se mene tiče, radim, pa ću ostati u Beogradu, ali ću češće da se počastim odlaskom u intimni spa centar sa svojom malom. Apartman sa đakuzijem i masažom i milina… a kod kuće.

    1. U tedu je sns bote, opravdao si radno mesto u drzavnoj upravi, iako bez diplome

  2. Čemu troškovi 200 evra po porodici i 200-300 za povratak,dok vi vozate ološ autobusima da širi zarazu po gradu.ko normalan hoće da mitinguje,taj test je malo skuplji ali njega niko ne traži.Bolesne u bolnicu ok,šta sa budalama tu nema leka ,uriniraju iza autobusa u sred grada i oni su normalni a mene pregledate?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.