Ljajić: Pomoć gradskim hotelima u Srbiji najkasnije početkom oktobra

Ostavite komentar


  1. Kad uvodite carine na gotovu tekstilnu robu iz Turske? Obzirom da vi njih molite da prodajete junetinu, obzirom da otimaju verske objekte i vrše prenamenu posle 90g i prave velikog Ataturka izlapelim pijancem koji nije znao šta potpisuje kada , ćete doneti zakon da štitite domaću industriju od Turske bofl robe? Ili samo Waikiki u tekstilu i Lidl recimo u prehrani treba da rade a ostali da pocrkamo? Radi svoj posao i ne mlati!Čuvaj domaću industriju@ Ali šta zna doktor šta je ekonomija

  2. Rasom Ljajic je primer kako su se delile funkcije u drzavi Srbiji.Nelogicno mi je da navedeni gospodin koji je zavrsio medicinski fakultet ,neadekvatno obrazovan preuzme funkciju ministra trgovine turizma i telekomunikacija.Primera ima dosta navescu jos i ministra odbrane koji cak nije sluzio vojsku a covek je postavljen za ministra.U drzavi Srbiji mozete sve ako ste u stranci koja je u koaliciji nadam se da nece izmisliti i ministarstvo za trbusni ples,mada bih voleo jer bi moja baba Miladinka bila idealan kandidat za ministarku,sto da ne kad je sve moguce i nista nije nemoguce u nasoj neuredjenoj drzavi u kojoj samo jedan covek odlucuje o svemu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.