Ljajić: Posledice uvođenja takse velike, čak i da sutra bude ukinuta

Ostavite komentar


      1. Lupetaju. Svih proizvoda ima na sve strane. I domacih i uvoznih. Mesec dana preskocite ove kojima je taksa 100%. Garantujem da ce u alternativnim naci i kvalitetnije.

  1. Preko noci je izgubljeno celo jedno trziste i niko nije ponudio ostavku.

  2. Preračunali su se oni u mnogim stvarima. Kako su ove mere podigli, tako će ih na kraju i povući!

    1. Moze biti ali pola milijarde nece vise nikad da se toci u srpskoj kasi.U to budi sasvim uveren.Ja sam preziveo i ratove i sukobe i sve zivo.Kako to da nikoga nije bila briga da makar malo pokusa da se stvaraju uslovi za pomirenje.Sa Albanske strane jako se radilo na ovom pravcu,i to iskreno.Gospodo to je sve poruseno i nece nikada vise da se gradi pa makar sutra da se desi onaj „Istorijski dogovor“.

  3. Nema mnogo inteligentnih u Prištini tako da nisu ni mogli da razmišljaju mnogo unapred!

    1. Ja sam prevalio pedeset (godina),a glupljih komentara od botovskih nisam procitao. Realnost je vidna i jasna svakom iole obrazovanom coveku. Tupost i nacionalizam su nas doveli na dno i dalje uvereno tonemo. Nazalost sa takvom omladinom ( botovskom), preletacima,nacionalistima i sl. nema nama buducnosti. Kada nesto izvozite,obavezno je upisati ime drzave,proizvodjaca (izvoznika) i kupca ( uvoznika) zar ne? Prosto resenje.

      1. Jeste jasno normalnim ljudima.Hocemo da prodamo ne Kosovo ,briga nas kako oni hoce da se zovu,vazno da mi zgrcimo pola milijarde.

    2. Jarane, zbog takvog razmisljanja da su svi narodi Balkana gluplji i ispod tvog nivoa, tu si gdje si, posljednji u Evropi

  4. Posledice osećaju i Albanci na Kosovu hteli to da priznaju ili ne. Koliko će im samo transport biti skuplji iz drugih zemalja ako ne ukinu takse.

  5. Srbija da trazi naplatu stete nastalu uvodjenjem taksi kojom se krsi sporazum CEFTA.

  6. Ministar Ljajić,kao i cela srpska Vlada su morali da budu svesni toga da će Priština kad-tad odgovoriti na njihove poteze prema Kosovu,štititi svoje interese,onako kako ume,zna i može.Ako je Priština prekršila CEFTA sporazum onda je i Beograd prekršio Briselski,sprečavajući članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama.Tante za kukuriku,a moguće je da se na tome neće završiti.

  7. Zaustavite njihove privrednike, uzvratne mere – reciprocitet je najstarija spoljna politika, i nađite drugo tržište za svoje proizvode. Šta je problem?

  8. Evroazijskom ekonomskom unijom, Ljajić je rekao da je 80 odsto sporazuma usaglašeno i izrazio očekivanje da će biti potpisan tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji u januaru naredne godine..Ljajić zaista radi na tome da građani Srbije žive bolje.

    1. Hahaa,evroazijska unija postoji samo na papiru. U rusiji minimalna plata 100 eura,a zamislite tek kakva je ( nikakva) u ostalim clanicama. Pa veci je standard u Srbiji ljudi,informisite se malo. Dacicev kadar iz ambasade u Moskvi sakriva istinu. Jos gore postavili falsh mega- trend ex-precednika,ktitora njegove crkve za nekakvog saradnika ( sa sve bolumentom) . Ljudi ili da se opametimo ili nestanemo,birajte.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.