Ljajić: Srbija će postepeno ublažavati mere

Ostavite komentar


  1. Zašto uporno proturaju tu priču o 400000 povratnika (po bilo kom osnovu) iz inostranstvam kad je taj broj apsolutni nerealan? Pa još najviše u Centralnu u Južnu Srbiju? To mu dođe otprilike po 10 povratnika u 40000 sela i gradova. Imamo li mi uopšte toliko sela i gradova?
    Tu neko gadno mulja sa svim podacima vezanim za ovu epidemiju …

  2. 1.Ministre, ova Vlada je davno izgubila kredibilitet.
    2. Kazete da cete postepeno uvoditi popustanja…nadam se ne za dve godine (famozni vremenski period naseg predsednika).

    1. Bravo za Ljaica ,car , ajatolah – on je ko klozetska daska za svaku zadnjicu pasuje. On poseduje osobine za rasnog Srpskog politicara. Pametno radi uzima malom kasicicom nikad kutlacom al svaki dan po mala kasika i 20 godina.

  3. Dokle ćete da nas lažete. Prvi oboleli u Srbiji su bili Kinezi. Pustili ste ih da šetaju bez ikakve kontrole po Srbiji, a sada nabedjujete naše ljude koji su radili napolju da su oni doprineli širenju zaraze. Cela vlada i Vučić zataškavaju svoju odgovornost.

    1. Ko je bio 1. je manje važno od toga ko je sve bio u redovima da Vučiću potpiše listu. Ti poltroni ucenjeni radnim mestom su raširili zarazu više od bilo koga. Zato i lažete o broju gastarbajtera da bi ih bilo više od sendvičara, sram vas bilo. Nauči prvo kako radi respirator pa onda lupetaj Hipokritov doktore.

  4. Ja ne znam da li vi kapirate kolika je kalastura ovaj lik ili Danas po uredbi kabineta Predsednika mora da cenzurise sve komentare protiv ministara i Vlade i sebe, razume se, narocito ?

  5. „Taj čovek četiri godine sedi na mestu pomoćnika gradonačelnika i četiri godine kritikuje ono što smo uradili“, rekao je Ljajić.
    Nije-nego, Lajicu, a zabolelo vas najvise kad je (opravdano) kritikovao samoreklamiranje Vucica o nasem trosku i onda bude smenjen. A ne zaboli vas Babic i naplatna rampa, Stefanovic i Krusik, Jovanjica Savamala, Jutka, Kopaonik itako dalje, nigde kraja.Ljajicu ti si vec 20 godina (eeej, 20 godina) ministar necega, bio si i sa Kurtom i sa Murtom u ulozi strpljivog klimoglava. Skloni se, covece, dosta je bilo. Nece te ni u „lokalnoj prici“ (citaj: ni u svom selu), a kamo li drugde. Nekaljaj se nepotrebno i ne brani neodbranjivo. Casnijim ljudima si okretao ledja, a ovoga branis. Imas li obraza, covece?

  6. Nemojte da se vakcinišete dok se prvo ne vakcinišu politikanti pa potom, ako njima ne bude ništa, možete i vi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.