Ljajić: Srbija među pet zemalja u Evropi po rastu broja turista

Ostavite komentar


  1. Slučajno znam da su među tim turistima i Turci koji beže od Erdoganove Režima kao i Iranci koji legalno doputuju avionom u Beograd a onda peške preko granice.
    To sa hotelima je zaista siva zona jer su (naročito oko ŽS i BAS-a) prepuni migranata koji bez pasoša ne mogu biti primljeni u Hotele.

  2. Па очекивано. прво многи желе да се увере у тај највећи светски тренд успеха по изјавама А.Вучића, затим новогодишњу и Божићну расвету над Београдом и на кралу, ако сте до сада имали сто туриста а сада триста то је заиста велики проценат пораста броја туриста.

    1. Prvo ispravka, na kraju mog teksta sam govorio o hostelima a ne hotelima. I Nele čemu malicioznost kada su hoteli i hoteli u Beogradu prebukirani, pokušajte da rezervišete sobu pa ćete videti pravo stanje. U poslednjih nekoliko godina je napravljeno tridesetak novih hotela (čak je i Tramp hteo da rekonstruiše zgradu general štaba i pretvori u hotel) poznatih domaćih i stranih hotelijera.

  3. Prostituciju i kocku Ljajić očekivano ne pominje a negde pročitah da oko 30% turista u Srbiju dolazi zbog kocke. Moguće je da je to preuveličano ali ni kocku ni prostituciju nikako ne treba zanemariti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.