Ljajić: Tržište u Srbiji stabilno, manjak graška

Ostavite komentar


  1. Da li vam je poznato da je u poznatoj privatnoj klinici BELMEDIK u Beogradu u toku masovno otpuštanje lekara i medicinskih sestara usred ove epidemije korona virusom. BELMEDIK ima najviše pacijenata iz diplomatskog kora i inostranih institucija u Srbiji. Da li su njihovi pacijenti upoznati sa tim nehumanim gestom rukovodstva klinike gde se leče, i sa kojima imaju potpisane ugovore, prema svojim zaposlenim koji su radili sve ove dane vrlo često i bez ikakve zaštitne opreme izlažući se velikom riziku oo sebe i svoje porodice. Bez obzira na preporuke Vlade ovo je jedan krajnje nehuman gest od strane vlasnika i rukovodstva klinike. Molimo Vladu Srbije i njene nadležne institucije da to ima u vidu kada ovo prođe i obrati detaljnu pažnju na dosadašnji zakonski rad ove privatne zdrvstvene ustanove i njeno plaćanje svih zakonskih obaveza prema državi.

    1. Pobogu Ivana, jos jedna podlost ispod radara javnosti. Hvala vam na veoma vaznoj informaciji i hvala Bogu da postoji Danas koji vas je bez oklevanja izlozio pogledu citalaca. Nadlezne institucije ne smeju cekati „kada ovo prodje“ vec moraju promptno reagovati shodno svojim ovalscenjima. Nisu valjda jedino ovlasceni da plase narod i hapse.

  2. kakav igrac je ovaj Ljajic , dozivotni ministar po zanimanju. Koliko juce je izjavio imamo svega jedino limun moze da zafali. Danas, i daje imamo svega , jedino grasak moze da ne dostane. Dozirano. Na kasicicu.

  3. Zaista tragi;no, kako ćemo bezy graška? A kako stoji stvar sa pasuljem? Ako ga nestane neće moći nadležni da prognoziraju i planiraju buduće poteze.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.