Ljajić: Ukoliko Priština ne ukine takse, dugoročna šteta velika

Ostavite komentar


  1. Ovu situaciju koristis da se svaki dan pojavljujes u medijima i isto pricas. Podnesi ostavku ako si odgovoran i sto trpimo ekonomsku stetu, ako nisi, cuti.

  2. Sta mislite da nadjete drugo trziste za robu sa Kosova. Cisto da se steta smanji. Koja sramota. Umesto da je odmah obezbedjeno drugo trziste i kosovskoj mafiji stavljeno do znanja da oni zabise od nas a ne obrnuto, vi mesecima cmizdrite i sve pokusavate i sve krivite samo da svoju nesposobnost sakrijete. Valjda cemo doziveti da se i vas oslobodimo.

  3. Sta mislite da nadjete drugo trziste za robu sa Kosova. Cisto da se steta smanji. Koja sramota. Umesto da je odmah obezbedjeno drugo trziste i kosovskoj mafiji stavljeno do znanja da oni zavise od nas a ne obrnuto, vi mesecima cmizdrite i sve pokusavate i sve krivite samo da svoju nesposobnost sakrijete. Valjda cemo doziveti da se i vas oslobodimo.

  4. Pristina vodi ekonomski rat protiv Srbije a to je deo sveukupnog rata .Sve je to povezano sa pokretom 1+5miliona i jos nekim subverzinim aktivnostima protiv Srbije u koju su ukljuceni Siptari ustaska Hrvatska,Crna Gora i mudahedinski pokret u BiH.

    1. Prijatno, „Ivane“, samo pazi da se ne zagrcneš. Znači, građani Srbije su subverzivni i žive u Srbiji po nalogu Hrvatske, Crne Gore i BiH i krivi su što žele da žive normalno a ne pod čizmom SNS mafije? Bravo! Konstatacija vredna diplomskog rada za prijem u red botova SNS zlotvora.
      Cela priča oko taksi je (verovatno) dogovorena sa Haradinajem i Tačijem (i Vučićem, naravno, bez njega ništa ne ide) da bi se skorašnje prekrajanje (u prvom koraku) granica sa Kosovom a zatim priznanje Kosova od strane Vučića (on će reći Srbije, jer on je Srbija – jadna nam majka) prikazalo kao spas za Srbiju i uspeh ove lopovske vlasti …

    2. Ivane bravo!! U kratkom i veoma preciznom, razume se i pametnom komentaru uvredio si dva susedna naroda i dva pokreta; jedsn od druge susedne zemlje i jednu koja potiče iz tvog nezadovoljnog naroda. A, mislim da bi najbolje bilo da prvo staneš pred ogledalom i każi sebi sto puta; moj današnji president je pre 10 godina bio pripadnik četničke grupe!!!

  5. Najveću štetu trpe šverceri naftnim derivatima i ostalom akciznom robom koji su k’o fol izvozili iste na KiM, a onda to prodavali na crno u ovoj našoj Srbijici….

    1. Mislim da oni (kriminalci, jer to su oni, sa obe strane granice) i dalje nesmetano „rade“. Uostalom to su Vučićevi najbolji ljudi, dokazano (na poligrafu).

  6. Da ste samo pola te energije koju ste potrošili na kukanje i zapomaganje preusmerili u traženje novog tržišta ili povećanje već postojećega sve bi bilo u redu. Nikakav ispad dohotka nebi bio.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.