Ljajić: Viseći most mogao bi da bude interesantan ne samo za Užice, već i za region

Ostavite komentar


  1. Šta je ovo sa našim MInistrima-političarima, razumeju se u sve… šta vi Rasime znate o mostovima, gondolama, puteljcima, stazama. Čuj, Rasim priča potrebama Užica, Zlatibora, Vršca. Pa gde to ima ljudi? Vratili ste se sa vašim mozgovima u početni komunizam. Kako vas nije sramota da vi raspolažete sa našim novcem, aman!? Svaka zajednica, opština, grad i sl. znaju šta ima treba, svakako više od vas. Samo im dajte novac koji im pripada od poreza koji je prikupljen u njihovoj zajednici i ne pipajte ništa i ne agitujte za svoje ministarsko mesto!!! Sramota, posle propasti komunizma dobiješ ministre koji nemaju pojma a znaju sve. Strašno! ! !

    1. Podrzavam sve napisano bravo. Na kruznom toku u Uzicu sad se pravi spomenik a idrja je Selakovica i to kosta 40 miliona din. sramota a Uzicu treba bar jedna fabrika da zaposli mladez a ne sve njih vodi put ka Beogradu. Ministti ne dozvolimo ds nam se desi 1970 kad su ispraznjena sela a gradovi rasli a sad nam se prazne opstine i gradovi a Beograd raste.

  2. Значи министре, паркирам ауто негде у Ужицу, онда запуцам пешке магистралом узбрдо до моста. Потом пређем преко моста и краћим путем се пешке вратим до паркираног аутомобила. ФеноЛменално !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.