LSV: Vojvođanska privreda u užasnom stanju

Ostavite komentar


  1. Bio sam pre neki dan u Kostićevom i Peconijevon Vrbasu. Narod je na ivici gladi. Sanjaju da se iz oranice vrate u siromašni kamenjar. Tamo nema Kostića i Peconija. Poskoci su sasvim ok.

  2. Ovaj Canak kao da zivi u debelom komunizmu plate su g. Canak odraz uspesnosti poslovanja ili mozda mislite da bi plate trebalo isplacivati iz budzeta. Ne razumem koja je uloga vase partije da mozda i vi niste odgovorni za taj razvoj inace ne bidim svrhu vaseg postojanja.

  3. Probudili se Ligaši. Dobro da su primetili da je privreda u Vojvodini propala, a tome su i oni doprineli, do juče su bili na vlasti u Vojvodini, ali oni vode računa samo o svojim džepovima i parama u njima, inače ne bi spali na to da budu u vlasti samo u Novom Sadu i to u koaliciji sa Naprednjacima!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.