Lučić: Kupovina prava na prenos Premijer lige odličan poslovni potez Telekoma

Ostavite komentar


  1. Sa pokojnim komšijom je ratovala moja baba, nastavila moja mater a i ja sam bezuspešno pokušavao da mu ukažem da nije normalno da pušta svoju živinu u našu baštu da prave štetu. On jednostavno nije mogao da shvati da je to pogrešno i godinama je ignorisao naše proteste. Znao je da neće odgovarati ni on ni jadne životinje kojima je sudbina namenila lonac.
    Direktori Telekoma poslednjih godina povlače poslovne poteze koji izazivaju velike proteste stručne javnosti a kompaniju guraju u bankrotstvo jer su zaduženi više nego što vrede. Ali avaj, svoje poteze brane tvrdeći da će u budućnosti ta ulaganja doneti profit! Znaju da neće odgovarati jer samo izvršavaju političke naloge sveznajućeg, sve zavijajući u oblandu poslovne tajne. Samo, godine prolaze, profita nema a temperatura ekspres lonca se polako bliži kritičnoj. I kada Telekom pukne država će da priskoči u pomoć novcem iz MMF kredita jer se BDP i privredni rast moraju sačuvati po svaju cenu! Ej! Siromašna Srbija će da nudi Premijer ligu u zemljama regiona, članicama EU, novcem građana Srbije!

  2. Kina se dogovorila sa Premier Ligom da naredne 3 godine placa 600 miliona eura, mi smo napravili bolji dil, mi placamo duplo manje. Kako…. broj gledalaca…. reklame…. njih 1,4 milijarde nas manje od 7 miliona…. ma kakve to ima veze. Pogledati The Times.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.