Mađarski MVM nije prošao u EPS-u, ali jeste u Srbijagasu: Osniva se zajedničko preduzeće

Ostavite komentar


  1. „Srbijagas je pristao da napravi zajednicku kompaniju sa Madjarima jos u aprilu“. (ove godine)
    „Cime ce se tacno baviti Serbhungas nije objavljeno“
    Hoce li nas ministarka, svojim pojavljivanjem, obradovati danas, ili cemo morati da cekamo cak do sutra da se na Palicu pojavi sa kolegom Malim i naravno nasim prijateljima Madjarima?

  2. Znamo.
    Novo rukovodstvo i NO poduprt strucnim Norvezanima su tu da plan madjarske kompanije sto lepse predstave javnosti.

  3. Počela otimačina za Srbijagas i gasnu infarstrukturu, taj SPS je zlo nevidjeno! Samo je bilo pitanje vremena kada će početi obezvredjivanje gasne infarstrukture u cilju dilova s privatnim kompanijama iz inostranstva, tu će se pojaviti i manjinski vlasnici u tim projektima i neko će se u tim silnim transakcijama i tumbanjima državnog kapitala strašno obogatiti i on će biti proglašen za „sposobnog“ a vi rajo trpite kada ne umete da sačuvate ljudsko dostojanstvo u ovoj državi i vašu imovinu! Tako vam treba i neka vam sve uzmu i sa stola će vam uzeti i ručak a ostaviti sendvič.. ti ne prezaju ……požurili mangupi vide ove nemire na ulici pa da maznu nešto danas sutra već neće moći, pa po onoj narodnoj: „….ko pre njemu devojka….“ Videćemo ko će pre ili će ovi da zaustave ovu pljačku ili će SPS da rasproda i pretopi u privatne ruke“ Kreće borba za vreme, sada ćemo da vidimo koga je SPS kupio i ko šuruje i danas sa njima!! Ha, ha,…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.