Madžar: Država može da priguši plate u javnom sektoru i stavi kočnicu na penzije

Povodom poskupljenja i najave dvocifrene inflacije

Ostavite komentar


  1. Zato je Vučić i blag prema Đilasu. Treba mu neko da ga uvuče u državne poslove, pa posle sve neuspehe da svali na njega.
    Nadamo se da Đilas nije toliko naivan.

  2. Jadni penzioneri sa mala primanj dali da kupe lekov koi se sve kupuju ili da trpe gladni sramota radili su gora i teze poslove a sad trpe gladni neka zivi gospoda po gradovima mi cemo pasti travu

  3. MOŽE AKO JE EKONOMSKI OPRAVDANO,ALI PRVO DA VLAST VRATI ODUZETE PLATE I PENZIJE SA REVALORIZOVANIM IZNOSIMA!

  4. Ja sam uskladistio tonu brasna,120 l ulja,100 kg praska,deset gajbi piva ,tri vepra po 300 kg ,jedino mi fali graska i mleka u prahu.

  5. Још нека смање плате у локалној самоуправи да бисмо били дно дна,минималац па минималац,докле више нема где више, е земљо Србијо.

  6. Svaka cast sta izjavi“vajni“ poznati ekonomista.Da stavi kocnicu na penzije od 15600,00din.Nemam reci polozio si profesore dva manje.

  7. hahaha pa nisu prigusene plate i penzije vec su nacisto ugusene nema vise sta da se prigusuje udavljeni smo vec mnogo dugo…..

  8. Tako je! Smanjite moju opštinsku platu, koju sa toplim obrokom i regresom, dotiraju do minimalca, na 8.400, koliko iznosi socijalna pomoć, da idem po zdravu, posnu, hranu u narodnu kuhinju, da budem oslobođen plaćanja koječega i živim lepo kao socijalni slučaj. Genijalno profesore, svaka Vam čast koliko ste prepametni. Ali, neka i Vama bude tolika penzija pa da se viđamo u redu za postan pasulj, boraniju i, ponekad, sardinu.

  9. Danas mi u Maxi-ju naplatili 10 (deset) organskih jaja 720 Dinara (morao sam da ih vratim)

  10. Sve je to ok.. u poslednje 2 godine penzije podigli za 2000 din. Znam dosta slučajeva koji kupuju drva a stedi novac od prosle god da bi kupili. Medjutim znam i slučaj gde su radili i imali jake plate a ne zna nista dok mu se ne Kaze. Država propala pa propala dzabe komentari. Zivecemo u propast Jos mnogo dugo

  11. Ovaj narod je to i zasluzio,voli diktatore pa to ti je.Ovo je raj za kriminal i kriminalce.Tako da trazili ste,gledajte i trpite.

  12. Jedino da pošalje Vas iz Fiskalnog saveta u penzije i uštedi silne milone je ispravno rešenje.

  13. Ko uvažava ovog propalog ekonomistu ! Sve što je tvrdijo bilo je pogrešno.Čovek nema veze sa ekonomijom.Najbolji primer je njegov asistent Dinkić.Sa fenomenalnim potezima koje je preduzimao za građane Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.