Mali akcionari JAT-a: Tužimo državu za 20 miliona evra

Bivši zaposleni u nacionalnom avioprevozniku ostali bez besplatnih akcija pred dolazak Etihada

Ostavite komentar


  1. Besplatne akcije i to od 1000 evra su im obećavali Tadić i Dinkić i tako zaluđivali narod, pa sada neka se njima obrate za iste. Inače koncesija i privatizacija nikako ne mogu biti isto i to je jasno

    1. Bane, ovde je reč o JAT-u koji JESTE privatizovan a ne o areodromu koji je dat u koncesiju. Ne mešaj te stvari, pomisliće neko da to radiš namerno.

    2. Kad se samo setim obecanja te prpale vlasti. Obecavali 1000 eura na sva zvona kao da ce svima obezbediti finansije do kraja zivota. Ali kako su ispunjavali obecanja tako su i prosli, postali magla.

  2. Sve u vezi aviosaobracaja u Srbiji kontrolise sada Vlada Srbije. Otud i svi promasaji i ogranicavanje prava. Zarad te Air Serbia zrtvovani su i niški aerodrom, radnici JATa, a moguce i koncesija ANT. Ciji interes dominira svim ovim stvarima?

  3. Dokle će ova država krasti novac od svojih gradjana..Snanjili su nam penzije i vratili samo deo onoga što duguju. Molim vas obavestite me šta je sa našim pravom na akcije. Ogorčeni smo zbog svega što nam rade.

  4. Akcije JATa nam je obecao Dinkic koji je bio deo te vlasti i isti taj gmaz je bio savetnik i deo ove vlasti. Mozda je jos uvek tu. Tako kada hulite na politicare ciljajte tamo na koga treba. Radila sam u JATu do 2013 g i licno prisustvovala press konferveciji na kojoj je Pinokio- Aleksandar na pitanje novinara „da li ce drzava sada kada je skopila Ugovor sa Etihadom isplatiti akcije jatovcima , blago receno bio je sablaznut pitanjem i odgovorio da nema sta mi da trazimo.od bivse firme jer smo mi nju doveli do propasti. To prica covek koji nema dana staza i koji je sada , vec sa bivsim partnerem Etihadom , napravio firmu do nepropznatljivosti u negativnom kontekstu.
    Sve se ovi navodi mogu proveriti i tacno znati na koga prst krivice mozete pokazati.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.