Mali čestitao građanima Srbije Novu godinu i podsetio na rekordan privredni rast od 7,5 odsto

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da ukapiram , ama nikako , koja je korist nama pemzionerima i ostaloj sirotinji raji , od rekordnog privrednog rasta i povećanja pemzija od 5.5 odsto , kad za svaku pemziju koju primim , mogu da kupim manje hrane i svega ostalog, nego za prethodnu ! Ne treba tu nekakva matematika . Dovoljan je običan račun da ustanovim da sam , materijalno siromašniji ovog meseca nego prethodnog .

  2. S’ obzirom da S.Mali u privredni rast uračunava i kredite koje velikodušno uzima u naše ime, pitanje za njega je…zašto nije uzeo još 5-6 milijardi možda bi nategao rast na svih 10%? Priznajem 10% je okrugla cifra i lepše zvuči nego 7,5%.

  3. Čestitam na oduzetoj doktorskoj disertaciji.pozdravljam Sapica ,Stefanovića,Atlagica zvanog patalogija … .Cou sam da je i Sima Spasic doktorirao i da će zameniti Grcica koji ide na funkciju predsednika Vlade Srbije kao ekspert za nuklearke.

  4. Komentar koji je ostavio citalac Plagijat sve govori.Potpuno sam saglasna. Trula drzava, ministri, vlada… lazni doktorati.. vd direktori..
    Nikad gore.

  5. Kao i obično, predstavnici SNSa govore poluistine. Zvanični rast jeste 7,5% ali….Inflacija je, takođe, 7,5% a rast je napumpan građevinskim radovima. Piši propalo, nikakvog napretka u Srbiji nema dok su SNS-radikali na vlasti.

  6. Čestitamo i mi tebi neuspešan pokušaj plagiranja doktorata. Verujemo u sve što si najavio kao u autentičnost tvog doktorata.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.