Mali: Četiri miliona građana se prijavilo za pomoć od 100 evra

Ostavite komentar


  1. Ja moram da ispravim doticnog, nije to pomoc vec moj novac, doticni i njegova klika su se zaduzili u moje ime. Bas bi bio neodgovoran da ne uzmem taj svoj novac ako cu vec kasnije da ga vracam.

    1. Nije tačno da je isplaćeno svim penzionerima, nebulozan odgovor mom ocu stoji da je uplata odbijena iz razloga gašenja računa, a šta je sa automatskim namenskim računom u poštanskoj štedionici koji pominju operateri, ovo je čista prevara!!!

  2. Neka me zbog ovoga uhapse, ali podižem uz svo poniženje tih 100e, da ih sačuvam za tebe, kada budeš u zatvoru, bez para i ikakve imovine koju možeš unovčiti, da ti ih pošaljem, da u zatvorskoj kantini pojedeš nešto ljudski, neki mesni narezak i keks.

  3. Da li se doktor hvali brojem prijavljenih? Da je stvarni doktor trebao bi da se stidi i zapita u kakvoj zemlji živi i radi. Uz sva Zlatna doba, visoke BDP brojke, neviđeni napredak narod Srbije se polomi za 100€.

  4. Nemojte da propustite da objavite koliko je SNS-ovaca moralo da vrati 100 evra.

    1. Zato sirite lazi. Za to se odgovara po zakonu. Da bi neko nesto vratio prvo mora da dobije. Sedi jedan.

  5. Ministar govori neistinu. Ja sam pezioner i nisam primila tih obećanih 100eur. U Komercijalnoj banci nemaju pojma zašto nije uplaćeno i upućuju na Ministarstvo finansija i njihov tzv. Call centar koji je neupotrebljiv po tom pitanju, samo Ministrstvo ne odgovara na pitanja i dopise upućene njihovom info centru itd. Koiko am čula nisam jedina. Ovo što izjavljuje gospodin ministar u medijima nije istina, izgleda da jedan broj penzionera ostati uskraćen za obećanu pomoć bez ikakvog objašnjenja.

    1. uhodani sistem bezocnih lazi i obecanja,boze kavi su ovo dusmani prema svome narodu,laz,pljacka,prevara…

  6. U epilogu bice vise prijavljenih nego sto Republika Srbija ukupno ima stanovnika. Da nije tuzno bilo bi smesno.

  7. Aman nismo svi dobili 100e i ako smo penzioneri. Nek mi neko objasni!!! Do sad smo uvek dobijali one opmoci po 4000din a sad su nesto smuvali. Ja nisam dobio 100e jos uvek a penzioner sam!!!!!!!

  8. To je veliki uspeh nacističke vlade: 4 miliona gladnih u zemlji od 6 miliona gradjana. Bravo za ministra i vladu, dobićete sve pohvale od Merkelove!

    1. Ti si jedna neodgovorna, pokvarena osoba bez trunke morala, ako rukovodstvo ove zemlje nazivaš nacistima i time omalovažavaš žrtve nacizma, koje time još jednom ubijaš.
      Najverovatnije bi ti bila prva, koja bi birala prave naciste. Sram te bilo, zlobna gubitnice.

      1. Slazem se da Vlada Srbije nije nacisticka (nacizam je specifican fasizam sprovodjen u Nemackoj i ima malo drugacije elemente). Ona je fasisticka jer da podsetim na definiciju fasizma:
        Fašizam je ideologija radikalnog autoritativnog nacionalizma koje karakteriše moć diktatora, nasilna kontrola opozicije i kontrola sredstava proizvodnje, razmene i distribucije. Sta nije jasno?

  9. Ovaj je još uvek na slobodi sa jednakim pravima(čak većim) nego ja? Srami se narode!!!

  10. Malji živi SNS-ovo „zlatno doba“, zaboravivši, da je sve minljivo (panta rei!). Dolazi doba, kad će svemu njihovom doći kraj, kao što je došao kraj i Lidijskom kralju Midasu…., kraj „zlatnog doba!“, početak patnje, poniženja, nemaštine, bede….! Tek tad će se videti, sve njihove laži i obmane, lopovluci, prevare, otimačine, izdaje naroda i države!

  11. Ko je u stanju da zbog ovih 100E,zaboravi 8 poginulih ljudi u helikopteru i glasa za SNS,da li je taj čovjek?

  12. Pa ni 30.000 niko nije dobio, iako su uplaćeni firmama koje su se prijavile. Svi vlasnici firmi ili su tražili da im radnici daju taj novac u kešu, ili su im skinuli plate za toliko, ili im uopšte nisu dali plate. Da ne pričam da su neki pravili fiktivne ugovore o pozajmici od 30.000. Kazna za privrednike je od 800.000 do 5 miliona, ali nema ko da je sprovede

    1. Postovani Misko, nisu to nikakvi poslodavci ni „gazde“. To su kriminalci i vucibatine i ne treba ih „prekrstavati“ nicim zasluzeno.

  13. 5,86 mil punoletnih građana sa prebivalištem u Srbiji (to je jedan od uslova) uzima 100e. Kad dodamo oko 1,5 miliona maloletnih, nas ima mnogo više nego po zvaničnim podacima. Još kad se odbiju oni koji se nisu prijavaili (rekli da neće pa da im verujemo) kao ministri, svi pripadnici BIA-e, predsednik, tajkuni i slični, ima nas više nego pre 10 ili 20 godina. Nije mi jasno samo što političari pričaju o nekoj beloj kugi kad je nas sve više i više a pogotovu na biračkom spisku

  14. Zar je čovek sa prepisanim doktoratom još uvek ministar? I to ministar finansija! Zašto ova država i BU ne preduzme nešto protiv lažnih diploma, lažnih doktorata, lažnih univerziteta? Treba pokažnjavati te nečasne profesore koji potpisuju takve doktorate i diplome kaljajući ugled časnih profesora koji su nas učili. Pa u Engleskoj čoveka teraju na ostavku što je u vreme samoizolacije išao da ostavi decu kod roditelja. Pa oni bi Malog odavno proterali sa ostrva, a ne da im bude ministar takav čovek! Ali kakva vlast takvi i ministri!

  15. To nije pomoć već milostinja. Ali, s obzirom da je novac gradjana neka ga i uzmu.

  16. Sta mi da radimo sto ne mozemo da se prijavimo a imamo vazecu licnu kartu a oise nam da smo odbijeni zbog neisoravnih podataka….O tome niko ne pise i niko ne odgovara…sramota

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.