Mali: Ekspo će biti najveće gradilište u ovom delu Evrope

Ostavite komentar


  1. Sve ono što se gradi za EXPO, se prvenstveno gradi da ostane srpskom narodu, jedva čekam da se sve to realizuje.

  2. Mogu oni tudjim kreditima i našim dugovanjima da sagrade novu i veću Keopsovu piramidu, ali to ne bi doprinelo razvoju privrede, doklegod se mafijaško okruženje ne zameni normalnim i pravno poštujućim poslovnim okruženjem.

  3. Voleo bih da vidim kako će od toga biti bolje običnim ljudima….
    Za vas se na sekiram, ionako sve radite bez tendera, korupcija u svim sferama društvenog života…
    Zato i ne žurite u EU, ne bi se snašli u pravnom sistemu….

  4. Ponosan sam na ambicioznost Ministra finansija Siniše Malog. Ovaj kompleks će biti ne samo mesto izložbi, već i simbol rasta i napretka.

  5. A koliko se svi vi i A.Vučić ugrađujete u Expo jer smo čuli da to volite ??…A kako ste kupili Beograđanku – odakle vam tolike pare ??

  6. Šta da se realizuje i ostane Srpskom narodu? Dug koji će doći glave onima koji ostanu ovde da tu megalomansku budalaštinu vraćaju.

  7. A šta će biti kad g. Mali za koji dan postane predsednik Vlade?
    Ko će ga sprečiti da potpiše prenos vlasništva Rio Tintu i ostale nacionalne resurse svetskim bašibozucima? Ko njemu i toj neodgovornoj ekipi stoji na putu?

  8. Na sta mi bacamo 18 milijardi eura. To je vise od celokupnog duga bivse juge, milosevica i DOSa.

  9. @ Jovan
    Pra šest meseci je bilo 12, a sada je 18 milijardi. Koliko će biti za tri godine, videćemo.

  10. @@Jovan, brat bratu najmanje 20 miljijardi do kraja zavrsetka svih poslova, NAJMANJE. Ziveli

  11. Kada će žitelji Čukarice moći autobusom sa Ade do Banovog brda! Vesićeva pasarela nije rešenje. Popravite most inače sledi blokada Radničke ulice!

  12. Kako da dobijem kredit na 100godina,da postavim zlatne tapete,zlatne slavine,kupim zlatni escajg Rols Rojs, i druge stvari kojih se setim? Naravno,ostavicu u amanet da mi unuci i praunuci odu u Nemacku!

  13. Pa ovde po komentarima vladaju komunisti. Gori nego oni iz 1947… verovatno ima veze sa time da su unuciKkrajišnika, Bosanaca i Crnogoraca koji su tada navalili na Beograd.

  14. DA LI STIŽEMO U VASIONU?

    Kod nas nastaje politički, a ne ekonomski bum Vučićevom megalomanskom planu „Srbija 2027 – skok u budućnost“ ispašavanje Srbije programom EKSPO. Vučić nastavlja da ubeđuje građane da je spasilac Srbije, i radi toga plasira ono što ima za svrhu da se na osnovu lažne vere „ne lipše do zelene trave“. On vidi Srbiju kao najbolju i najbogatiju zemlju u Evropi, a čovek kada se okrene vidi da smo među najnižim ekonomija i sa toga mesta nismo mrdnuli za zadnjih dvanaest godina. Sada čujemo da će kod nas biti med i mleko nakon 2027. godine. Ljudi veruju plasiranim lažnim istinama, koje nam plasiraju vođe. Ovim programom možda napreduje Beograd, a Srbija samo ekonomski pada li pada.

  15. A sta obican covek ima od toga nista poskupi struja gas nafta i ministarka te ubedjuje kako je to poskupljenje trebalo da bude da bi narodu bilo bolje i da smo najjeftiniji u evropi ja mislim da se ministarka sluzi lazima a za laz se odgovara

  16. Ma kod ovih lopova i zutih i radikalskih koji su nazadnjaci postali je sve jasno unaprijed i samo ludjaci mogu izdvojiti 12 milijardi za hangare sajma i stanove koji necej nikome trebati ali idealna prilika da se megalomanski pokrade i ovo je nagrada za kvislinge za prodaju Kosova.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.