Mali: Etihad odigrao ključnu ulogu u transformaciji Er Srbije, dalje možemo sami

Ostavite komentar


  1. Sjajno je transformisao, izvukao lovu, uvalio nam krseve na lizing za debele pare , a drzava suknula visestruko vise narodnih para nego li u JAT.

  2. Pa i treba da idemo sami. Imamo sve što treba. Ne možemo uvel da se oslanjao na pomoć sa strane.

  3. Da nije bilo Etihada i Siniše Malog, država Srbija je mogla da kupi nove avione i da Er Srbija bude među liderima u Evropi, a ne ovom sirotinjskom regionu… Ali trebalo je podmiriti njihove apetite. Mali je najodgovorniji za punjenje arapskih i SNS džepova u ime ASL.

  4. Srbija je odigrala pravu ulogu u pravo vreme Air Serbija je slobodna kao ptica i moze da leti na sve strane.

  5. bez kontrole drugog vlasnika iz druge države balkanci previše kradu i na kraju unište svoje firme

  6. Ako smem primetiti, Er Srbija je jedna propala kompanija i nista drugo. Rezimu je potrebna iskljucivo radi (njima profitabilnog, a Udbi ideoloski dragog) sverca droge i migranata sa istoka, a oruzja prema istoku. Setite se da je pre par godina bila najavljena i gradnja nove piste u Surcinu samo za Er Srbiju, cime su hteli da prikriju drzavni sverc od ociju drugih avio-kompanija i njihovih putnika koji se zadese na beogradskom aerodromu.

  7. Sta ovaj prica koga on to laze unistio jat pa se hvali cega se pametan stidi time se lud ponosi i on nreki ministar sa fdoktoratom srbija se stidi koje vodi nama se nece dugo,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.