Mali: Ima dovoljno novca za povećanje penzija i plata, kao i za pomoć od 20.000 dinara

Koji izbori će biti organizovani ove godine, upitao je ministar

Ostavite komentar


  1. samo tako napred ali dajte da povecanje penzija ne bude jednako u proncentu vec da povecanje bude recimo svima 3000 din.

  2. Šta se čeka, povećavaj plate i penzije odmah, a obećanih 20 000 penzionerima investirajte u nešto profitabilno, pa da se plate i penzije još povećaju. Izjadnačite plate između malih mesta i Beograda.

  3. Znao sam da će da idu na prevaru.
    Prvo su rekli da ce penzije biti povećane do kraja ove godine,sada se licitira da će to biti tek u januaru koje ćemo primiti u februaru.
    Narode opametite se sve je ista šema kao 2019 kada su od februara obećavali povećanje penzija a ono je bilo tek posle 12 meseci.

  4. pa ministre koliko cete povecati plate nadamo se da cemo sa povecanjem dostici plate iz 2014.g. toliko o vasim povecanjima i brigom za narod

  5. ako ima para odmah isplatiti i odmah povecati plate i penzije ne u najavi 2024.g. 900evra prosecna plata pa ko prezivi

  6. Da,pa opet za isti procenat povecajte i onima koji primaju 32 000 i onima sa 1.320 000???Dokle bre vise??Umesto da za veci procenat podignete ove ljude sa primanjima do,recimo 40 000.

  7. stalno price o povecanju plata i penzija.a gde su povecanja cena.neznam narod lud ili ucutkan

  8. pa kakvo povecanje litra ulja jestivog 170 dinara a sve ostalo poskupelo pa sta povecavaju kakve lazi ha ha ha

  9. A nezaposleni i socijalci neka umru..najgora zemlja po pitanju socijale.u normalnim zemljama je stalna i preko 500eura a kod nas 75eura i na 9 meseci se prima a tri meseca nema.valjda da umru oni za to vreme sto su je primali.bitno,,mladost,,srbije da dobiva malo po malo godisnje skoro 20000din.a nezaposlenims i socijali onih 60eura i nista i nikad vise.mislim ds vlast zeli da ta kategorija ljudi ne postoji.samo neka se penzionerima daje.sramota.najgori socijalni sistem u evropi.mislim da i u africi jr mnogo bolje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 8

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.