Mali: Isplata 100 evra ne zavisi od datuma prijave

Ostavite komentar


  1. Imam račun u istoj banci kao i moj kolega kojem, za razliku od mene, još uvek nije uplaćen novac, iako se prijavio nekoliko dana pre mene. Možda određuju ko kada dobija novac izvlačenjem JMBG srećnih dobitnika iz bubnja.

    1. Prijavio se prvi dan i supruga i sin i niko nista nedobija. Zvao sam non stop nas obradjuju . Presede mi tih 100 e iako sam navikao da me drzava pljacka pomislio sam bar ovo ce biti ok ne znam dokle cu ispadati glup !

  2. Pre nego sto su dosli na vlast, prethodnu su kritikovali kako su takvi pokloni ekonomski neopravdani. Dakle, lagali su tad ili sad lazu?

  3. Mene su odbili za sto evra a vazi mi licna karta i sve sam dobro upisala moje podatke i odbili su ne

    1. Komšija penzioner još nije dobio obećane pare, tako da prestanite da lažete i zamajavate narod. Lepo ste govorili i davali intervjue da će svi penzioneri automatski da dobiju taj novac, a sada se to iskazalo da je velika laž.

      1. Prijava 13.maja a još nijevuplaćeno. Vučko reče svi će dobiti u Ponedeljak ali „pojeo vuk magarca“.Ništa više ne verujemo.

        1. Tako i meni,pise da su podaci neispravni,a sve ispravno.Trebamo se udruziti svi kojima nije isplaceno,ovo je sramota sta se radi!

  4. Oko mene dobijaju ja se prijavio prvi dan i nista. Sve uredno al nema.

  5. Sve je gomila lazi doktora sa kupljenom diplomom.Jer,ako kazes da isplacujes razlicitim bankama novac za razlicit broj klijenata u vise navrata-TO NIJE PODLOZNO KEONTROLI-TACKA!!!Laz,kao sve sto rade,nemaju pare pa otezu,inace zasto bi bio problem da su vec isplacene sve pare???Laz,laz i samo laz-iz dana u dan,iz sata u sat…

  6. A, šta sa onima koji nemaju novac da izvade lk. Zar se ne može produžiti prijava do kraja juna. Mnogi su upali u krize daleko ispod nule tokom vanrednog stanja. Da li je pravedno da oni koji najmanje imaju i nemaju novca za novu lk ostanu i bez to malo crkavice. Razmislite i o tome.

  7. Prijavio sam se za dodelu toga novca prosle nedelje. Danas proveravam sa vidim zasto jos nema uplate kada je drzava pocela isplate.
    Kod provere mi kaze da je prijava odbijena zbog neispravnosti unetih podataka a kada se ponovo prijavim da sam se vec prijavio i sa sam registrovan u sistemu za jednokratnu pomoc. Kada probam da zovem imam isti problem. Imam vazecu licnu kartu, uneo sam iste brojeve koje mi je drzava dala (JMBG i broj LK) i sedio sam kod kuce citavo vreme korone. Zasto mi sada drzava pravi problem kod tih obecanih 100e da mogu da platim racune za predhodna 2 meseca..
    Zasto se ne uvede broj da se moze popricati sa ljudskom osobom a ne sa govornom masinom o ovome problemom?

    1. Da li ste dobili novac? Imam isti problem,u isto vreme smo se i prijavili i jos uvek nista od novca

  8. Ja Sam SE prijavio Jos 13.05. preko ADIKO BANKE U NIS_ u,,,,mada Jos zutu banku nisam dobio

  9. Prijavio sam se 13.05.i odmah je pisalo da sam odbijen zbog nepravilno unetih podataka i da se prijavim ponovo,kad se prijavim ponovo,piše da sam već registrovan u sistemu za isplatu jednokratne pomoći…ko koga z……. ovde???

  10. Prijavila sam se jos prvog dana,ali uplate nema,kad god pozovem podaci se obradjuju.Ja sam majka troje dece jedino sto sam dobila od drzave su sto hiljade dinara tj.od opstine.Sudski izvrsitelj mi je blokirao racun na kome primam roditeljski dodatak,i to je pravda e Srbijo dal je moguce da majkama oduzimaju a onima sa punim dzepovima daje,svi smo u prodici na birou.Ovo je sramota sta se desava verujem da nisam jedina kojoj se ovo desava ali mnogi cute meni se vise smucilo da ja sa trideset godina ne mogu nigde da se zaposlim ni ja ni muz da bi dobili posao moramo da imamo nekog.

  11. Postovani ministre finansija i predsednice hvala vam na sto evra kojih nisam dobio zbog vase birokratije tj odgovornosti radnika pojedinih sluzbi,odnosno boredom tih sluzbi ja nisam dobio 100evra.volonter sam bio u vreme krize ,uvek bi za svoju zemlju dobrovano se javio.dao sam vam glas svoj i moja porodica i ovako ste mi vratili.Vi gospidine predsednice za mene niste mnogo bolji od onih nesretnika ljoticevaca pa do secikese djilasa,slagali dste me a obecali ste mi sto evra,citiram:NE BRINITE SVI GRADJQNI KONI SU PUNOLETNI DOBICE STO EURA…E HVALA VAM PUNO

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.