Mali: Lokalne samouprave u suficitu 70 milijardi dinara

Ostavite komentar


  1. Ministre Malecki prosetaj prigradskim naseljima da se uveris u lokalnu infrastrukturu lazove dokle vise nije cudo i gazda ti je jos veci lazov

  2. Mali kaze da imamo suficit u budzetu. Istovremeno budzetski plan zaduzenja za iducu godinu je 6,5 milijardi evra. Od toga se uzima 4 milijarde da bi se vratili stari dospeli krediti a 2,5 milijarde je novo „sveze“ zaduzenje. Znaci, samo jos vece kreditno zaduzenje. Javni dug je za 11 godina porastao za 19 milijardi evra. Ako je, u desegodisnjem periodu, prosecna cena autoputeva, brzih saobracajnica i pruga iznosila 10 miliona evra po kilometru onda bi trebalo da bude izgradjeno 1900 kilometara. A nije. Uradjeno je tri puta manje. Uradjene su tri prizemne montazne bolnice i tri mala fudbalska stadiona. I nista vise. Gde je toliki ogromni novac? Srbija ekonomski nije samoodrziva drzava. Kakav ekonomski tigar, kakvi bakraci. Svi ti frizirani ekonomski pokazatelji su posledica inflacije i fiksnog kursa evra. Sutra ce taj preduvani balon da pukne.

  3. Kako te nije sramota prosecna plata 840 evra gde u snovima srbins. IZADJI MEDJU NAROD DA VIDIS KAKO ZIVI

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.