Mali o penzionerskim karticama: Besplatni zdravstveni pregledi, popusti u marketima, banjama

Ostavite komentar


  1. Lažovi, i do sada je jedan manji broj marketa, odredjenim danima davao popuste penzionerima. To je jedini benefit koji se ostvarivao prezentacijom penzionog čeka.

  2. Odlično!Predlažem dotičnom ministru da se odrekne svoje plate i uzme prosečnu penziju sa sve karticom i krene da ostvaruje sve benefite koje se nude…naravno od oktobra,pa da onda iznese svoje utiske

  3. Super a nama mladima i studentima ništa, mi najbolje nemačke papire da nabavimo

  4. Bez obraza, znanja i zvanja.
    HVALA , necu karticu , IMAM DOSTOJANSTVO, CAST , MORAL…
    A Vi “ doktore“ ?

  5. Ja znam penzionere koji neće ni da idu kod lekara jer je zdravstveni sistem ruiniran.
    Kažu, kada se razbolim ne mogu kod lekara ako se ne najavim. A kada se najavim, zakažu mi za nedelju dana. Ili mi kažu, prvo u kovid ambulantu pa kod nas.

  6. Ma ne ZELIM da dajem saglasnost sns_u da mi kontrolise sta kupujem i da kontrolise u upravi prihoda ( prilikom popunjavanja obrasca stavka odobrenja mora da se stiklira), NE I NE….ENDE

  7. Kako besplatno kod lekara?Koliko znam svi plaćamo zdravstveno osiguranje,znači nije besplatno.

  8. Prave racun bez krcmala, stampace i podeliti to sirotim penzosima a jos nisu dobili saglasnost koje ce prodavnice, pozorista ili zdravstvene ustanove to uopte davati i da li oni to zele. Bice kao i sa prehthodnim koje cemo sad baciti.

  9. Sa kim sa god pričao ne seća se da su već deljene penzionerske kartice pre jedno četiri pet godina. Tada je dotični pričao o tim karticama kao da će biti uz njih sve džabe.

  10. Zasto im neda besplatne lekove koji su previse skupi da moze bar nesto da im ostane od penzije.a pregledi kod lekara su besplatni

  11. Ne lazite vise bake i deke, aman!!!!!Ne bacajte vise pare penzionog fonda uludo!!!!

  12. Korist će imati samo onaj što pravi te kartice. Samo evro po kartici pa računajte.

  13. A zašto gospodine Mali prvo vaš link ne radi za prijavljivanne, a drugo zašto prijavljivanne kad PIO fond ima sve neophodne podatke za svakog penzionera. Dosta to maltretiranja i izmišljanje raznorazne mućke na grbači penzionera

  14. Naučite me šta mogu da kupim sa karticom imam 7000 penzije.nemojte mi više pomagati m o l i m vas.

  15. „Besplatno kod lekara“!Zar i do sada nije bilo „besplatno“,ako imas zdravstvenu knjizicu urednu.U kuci imam onkoloskog bolesnika i vrlo dobro znam koliko je „besplatno“.Samo fraxsiparin 15 000 mj.Toliko o tome.

  16. Daju popust u marketima 10,11,i 12-og a meni postar donese penziju 16-og.Sta ce mi onda i popust.

  17. Kartice ne mogu koristiti ako zivite u manjem mestu gde nama ni muzeja , pozorista , marketa a ako imate jos 18000 penziju pa gde cete pre osi

    samo za hleb i vodu . Briga koga za sirotinju a banje misaona imenica . Sve je za imucne penzionere da im ostane sto vise u dzep.

  18. Kad ce te kartice da idem na plivanje , u pozoriste u bioskop sa popustom , ha ha ha ha ha …….

  19. PIO ima podatke o penzionerima što ponižavate ove ljude da čekaju u red a od tih kartica neće biti ništa samo će se ovaditi oni što ih štampaju.

  20. Koliki je popus kada 2 puta u nedelji kupiš hleb i mleko,jer mora da se kupe lekovi struja grejanje i ostalo??ma koliko je na sve to popust?? Žalosno

  21. Mogle su i penzionerske kartice za prevoz , da ne trosite tolike pare i ne dajete u dzep onome ko ce da ih stampa .

  22. Vi meni dajte penziju koju sam zaradio,pa cu ja kupovati gde hocu i leciti se tamo gde sam ceo radni vek uplacivao.

  23. Prijavio sebe i suprugu preko Interneta . sa zahtevom da mi se kartica dostavi na kucnu adresu . Proslo je dugo vremena od kartice ni traga .
    Sin 100% invalid Gde njega mogu da upisem za karticu Korisnik je uvecane tudje nege i pomoci preko centra za socijalni rad . a prima tudju negu preko Pio fonda.

Ostavite komentar


Ekonomija

EPS: Struju uvozimo po najnižim cenama 8

EPS: Struju uvozimo po najnižim cenama

EPS nije prinuđen da nabavlja dodatne količine električne energije, jer su remonti na vreme isplanirani i unapred je nabavljena energija po cenama daleko povoljnijim u odnosu na one koje pominjete, navodi se u saopštenju Elektroprivrede Srbije koje je pristiglo u redakciju Danasa povodom teksta “Struja iz uvoza poskupela, EPS prinuđen da je uvozi zbog remonta”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.