Mali odgovarao na pitanja građana i privrede o Programu ekonomskih mera

Ostavite komentar


  1. jel poslodavac mora da isplati minimalnu zaradu na koju su radnici i prijavljeni ili ce cekati sredstva od drzave za mart. Ako se ceka uplata drzave to bi znacilo da ja radim kod poslodavca 3 meseca /minimalna zarada/ a placa me drzava.

    1. Zanima me zasto nisam dobila besplatne akcije.. bila sam punoletna, prijavila sam se.. i uvek sam u posti dobila odgovor ne znamo sta je u pitanju.. izgubili su vas u programu to je bio odgovor i tako godinama vec..

  2. Da li odložene obaveze za 3 meseca a koji počinju da se plaćaju od januara 2021 se mogu platiti u celosti a ne na rate? I da li se mogu plaćati mesec za mesec ili u januaru mora u celosti šuma koja se odnosi na sva 3 meseca?

  3. Gospodine ministre zašto se uvećava prez na imovinu kada ste objavili da se neće povećavati i 2022 godini.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.