Mali odgovorio Obradoviću o velikom zaduženju države: Srbija na računu ima pet milijardi, uopšte ne mora da se zadužuje

Ostavite komentar


  1. Valjda je aksiom da se zaduzuje najpre onaj ko mora, da bi vratio dugove- sto cini i ova nasa vlast- a prica price da ne mora da se zaduzujemo i time nas , gradjane Srbije pokusava, ali i uspeva, da napravi budalama.

  2. Doktorant sibicar uci nas da se oni cefacradi zaduzuju,ih ma milijarde samo suste od razvijenosti i izvoza.Oce to oce u nedodji.

  3. Fino bi bilo videti aktivu i pasivu Srbije, prvo za državnu aktivu i pasivu, a posle za ekonomiju same Srbije! Nije isto, kad se država zaduži za nakup oružja ili za dvig penzije, a ono što je bitno, ko če da to plati!’? KAKVA JE EKONOMIJA DRŽAVE, KOLIKO JE ZADUŽENA? MALI, O TOME NIŠTA, jbg , pravi se mali!:(

  4. Najsmesnije izjava je saradnja Djilas i Obradovic 2008 :). Pa zar nisi ti Mali bio na vlasti i 2008 , kako spavas nocu sunce ti kalajisano.

  5. lepo lepo ali odakle tolike pare odakle, e samo to i zasto se onda srbija zaduzuju ako vec ima novca viska tu je malo nejasno, ali valjda ce neko strucniji da objasni pa da taj model i mi gradjani primenimo na nasim budzetima,

  6. Čini mi se da će Mali biti upamćena kao ministar koji je najviše zadužio Srbiju, nadam se da će jednog dana odgovarati za to, ali sumnjam da će posle završetka političke karijere pobeći u Bugarsku.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.