Mali ponovio računicu o „dvogodišnjem“ rastu penzija za 55,8 odsto, ali ponovo uračunao i mesec viška

Ostavite komentar


  1. Jedna mala pomoć doktoru Malom. Smanjite vrednost evra, i eto još jedno povećanje.

  2. Moja prijateljica ima 63 god i porodicnu penziju od 15000.Ona zivi sa majkom,koja ima 80 god i 18000 penzije.I sta mislite gdine mali,kako zive njih dve i da li ih zanimaju vasi procenti?E pa zanimaju ih isto toliko koliko vas zanima kako njih dve i njima slicni zive.U Srbiji je toliko siromasnih ljudi,da imate ikakvih osecanja bilo bi vas sramota,al rece Frojd da takvi kao vi takva osecanja nemaju.

  3. Kaze da su penzije sad 390 evra 2012 204,gledajuci inflaciju i cene u marketima penzija je sada manja nego 2012 godine.Ali nas narod ne razmislja i dozvoljava da ih ovi nepismeni obmanjuju.Jer 2012 za 204 evra si moga da kupis mnogo vise nego sada sa navodnih 390.Samo ove godine inflacija je skoro 14 posto,toliko o velikom ekonomskom tigru.

  4. Zbog strucnjaka koji su na vaznim funkcijama Srbija ,ekonomski tigar je medju najsiromasnijim drzavama u Evropi i na dnu u mnogim oblastima.

  5. Kad se ministar toliko hvali sa rastom penzija ZASTO NE VRATI UZETO ZA CETIRI GODINE od jednog dela penzionera ZASTO?

  6. Deder, prvo digni evro na realnih 250-300 dinara pa se javi sa preracunima. Ako zelis procenu realne plate i budzeta.

  7. Ta 10 godina vlasti uzeli 30 milijardi eura kredita, gde su te tolike pare otisle?

  8. Da povecava se penzije ali standard pre 10 god i sada nije isti a i u privatnom sektoru plate su iste 10 godine ne menjaju se a sve skupi

  9. Pune banje i mora penzionera i ostalih! A oni sto imaju penziju 10 ili 15, 18000 penziju pa ti su ceo zivot bili u hladovini. Nisu mislili na starost!

  10. Stvarno će ostati najjači penzići koga nije odnela korona i preživi povećanje penzija …i inflaciju …..Može ponovo da traži posao da bi preziveo

  11. Možda će vratiti penzije ,onih 4 godine ….samo još malo da sačekamo još nas izgleda ima puno…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.