Mali: Poseta Putina važna za srpsku ekonomiju

Ostavite komentar


  1. Ovu tvrdnju niko ne moze da spori, cak ni opozicija. Mudro cute i klimaju glavom!

    1. Evo ja ću da osporim i tvrdim da su ovo isprazne markentiške laži.
      Presudnu ulogu u konačnom slomu srpske ekonomije odigrao je „bugarski grafolog“. Vreme je najbolji sudija pa ćemo da vidimo…

  2. Poseta predsednika Ruske federacije Srbiji je samo udarna pesnica čeličnog prijateljstva i razumevanja velike super sile , kao i podrška reformama male Srbije. Mnogima to smeta, samo to je njihov problem

  3. Sigurno da je ekonomija veoma bitna te su bitni i sporazumi oji ce se potpisati pogotovo o gasu.

  4. Uspesna saradnja izmedju Rusije i Srbije omogucava obema zemljama da se ekonomski razvijaju i da ostvaruju zajednicke ciljeve usmerene na dobrobit svih gradjana. Veoma vazna poseta, koja ce biti uvelicana svecanom ceremonijom.

    1. Ovo važi za sve sendvičare do vrha komentara.
      Srbija nikada ništa pametno nije dobila od Rusije. sve je preskupo plaćeno. Da je prijatel, ona bi pokazala sa nekom nepovratnom pomoći ili nečim sličnim. Čak bi se potrudili i deportovali porodicu Milošević nazad u Srbiju da odgovaraju za svoja nedela i vrate pokradeni novac nazad.

  5. Ovaj laže da sam sebi veruje. Ako je ostvaren izvoz u vrednosti 3.1 milijared, onda Srbiju ne sme da pogodi izostanak izvoza na Kosovo u vrednosti 400 mil.€ jer je to oko 8% celokupnog izvoza. Svaki privrednik može sa lakoćom da nadoknadi taj ispad dohotka.

  6. Normalno je da se susrecu i po 15. put,jer Putin dolazi u zemlju,druge najace valute u Svetu…

  7. poseta je vazna posto je spisak moljakanja svaki put sve duzi, od gasa do kosova i podrske vucicu. medjutim, ne izgleda mi putin toliko naivan da ga jedan vucic prevesla…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.