Mali: Povećanje plata zavisi od budžeta

Ostavite komentar


  1. Mi smo zemlja u kojoj je konkretan fizički celosmenski rad najmanje plaćen. Imamo istu školu, npr. SSS, radimo na različitim pozicijama, ona pozicija gde je rad teži ima manji koeficijent, a onaj gde je rad lakši ima veći koeficijent i veću platu. To mora da se menja jer nikakve logike nema. Mnoge firme i održavaju radnici koji rade najteže poslove, a najmanje su plaćeni. Treba konačno da budu nagrađeni. Vi to sigurno možete i unapred hvala.

  2. razumljivo je da povećanja plata o kojima se govori u javnosti zavise od stanja u budžetu i da ona nemaju direktne veze sa reformom sistema plataSigurno je da će povećanja u narednom periodu doprineti boljoj poziciji najmanje plaćenih u upravi.

  3. Povezati poreze i ostala ta čuda direktno sa primanjem, da se automatski odbija, svima, odmah i bez izuzetaka. I biće para za sve. Jedni se ekstremno bogate, prave se ludi i zajebavaju i državu i ostali narod. Reži.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.