Mali: Prosečna zarada u decembru biće 720 evra

Ostavite komentar


  1. Samo lazi i lazne brojke. Kao ono da je od korone umrlo 17000, a visak smrtnosti preko 70000. Sta im je onda tesko da lazu koja je prosecna plata, kolika je inflacija, ili nezaposlenost.

  2. Moze da bude i 1000 evra, ali ce moci manje da se kupi nego kada je bila 300 evra. Gde ti vidis uspeh u ekonomiji SRB?

  3. Kad ćeš prekinuti da iritiraš sve nas koji radimo za 300 e i manje. Poznajem i one koji imaju do 400 e. Kod nas je takvih 90 %.

  4. moze li tudja nega da skoci iznad 35 hiljada, kad je sve tako super mi koji zivimo od milostinje drzave jedva prezivljavamo

  5. И шта имамо ми од просечне плате,само.!.?!Он еде месо а неко само купус и ето сарме.Морееее мрш

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.