Mali: Država finansijski stabilna, zaposlenost nikad viša

Ostavite komentar


  1. Jel može neko uputstvo kako da se teleproMtujem u tu vašu dimenziju jer u ovoj mojoj stvari ni blizu ne izgledaju tako? Ovde kod nas lopovluk i kriminal cvetaju, korupcija raširena kao nikada do sada, sve je na prodaju po bagatelnim cenama (resursi, obraz, ljudi…SVE). Hoću da živim u toj vašoj. Hvala.

  2. Aha, oće to.
    Mali, statistika je jedno (naročito fingirana), a realnost drugo.
    Oni za koje misliš da su zaposleni su pobegli u inostranstvo, ne rade više u Srbiji.
    A ti držiš veštački evro na 116-117 da bi ih pljačkao kad dođu u zemlju i moraju za male pare da ih promene, pa posle da kupuju papreno skupo sve što je na Zapadu do 50% jeftinije… A tebi sve više i više para dolazi zbog sad već nabudženog PDV-a.

  3. Ovi nas vode u propast i posle njih ce verovatno biti ali ne zato sto ce naredni biti nesposobni kako oni vole da kazu vec zato sto ce doci u „jaram“ dugova. Neka su cinjenice o zaposlenosti i nezaposlenosti tacne, mi se sada zaduzujemo da bismo zaposljavali strance umesto da se usmerimo na profitabilnije delatnosti gde bi drzava ostvarivala vise prihode a gradjani vise zarade mi nastavljamo sa dzinsom i motanjem kablova,borimo se da otvaranjem rudnika unistimo stanovnistvo umesto da tezimo razvoju visokih tehnologija. Naci ce se valjda neko pametan da ovom narodu otvori oci da vidi kuda ide ili cemo nastaviti za Domanovicevim vodjom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.