Mali: Rekordan rast BDP-a

Ostavite komentar


  1. ZAHVALJUJUĆI PRAVILNOJ PRERASPODELI SREDSTAVA, DOŠLO SE DO TOGA, DA ĆE OVE JESENI PENZIONERI BITI SREĆNIJI ZA POVEĆANJE DELA PENZIJA…SVE POHVALE, PUNA PODRŠKA U DALJEM RADU!

    1. Ovo je vec 4. put u zadnje dve godine da nam obecavate te penzije. … …SVE POHVALE, PUNA PODRŠKA U DALJEM OBECAVANJU!

  2. Opet ‘rekordan rast’?! Ali opet, po sesti put u sest godina najnizi na Balkanu, … ispod Albanskog, Makedonskog i Bosanskog?! Bas vas ubi statistika MMFa, … pa zamolite ih da makar jednom slazu za vas, … ide vam tezak Referendum?!

  3. “ … međugodišnji rast u sektoru građevine 23,1 odsto, što je posledica ubrzanja realizacije infrastrukturnih projekata države, …“ Pozajmili ste od Kineza milijarde dolara, onda im sve to dali nazad da vucicu naprave njegove dzade, a onda ste se okrenuli i zapisali sav taj pozajmljeni i potroseni novac kao zaradu, odnosno ‘rast’?! Isti takav ‘rast’ ste nam napravili sa arapskim parama za ‘Vucicev Cardak na Vodi’. … Kada vas se jednom resimo i pogledamo u drzavnu kasu, … do neba cemo plakati!!!

  4. Nikad neveruj političaru koji se u zemlji kao što je srbija ovako kezi. Pogledajte samo osmehe nelegitimnog predsednika. Njima je srbija dobro stojeća firma od koje veoma lepo žive, za sada.

  5. Kad se ima dobra strategija, istrajnost i podrška građana naravno da ima i rezultata. Puna podrška za dalji rad i još rekordniji rast BDP, jer sa time ide i dalji rast plata i penzija.

  6. Kako se može verovati lažnom doktoru, kompletnom idiotu i lopovu (24 stana u Bugarskoj)?

  7. BDP je u mom frižideru pao na nulu,ne laži lažni doktore,jer moj friz govori istinu,jedino se plašim da mi jednog dana iz njega ne iskoči strašilo u liku tvog dresera AV.

  8. To o 4,5% je demagogija velikog vođe. Ovaj je toliko mali, što mu i prezime kaže, da je i te podatke prepisao kao i doktorat, I sad prikazuje kao svoj uspeh.

  9. Šta 4,5%,ama ima da bude 45%,valjda se mi razumemo u matematiku.To što ste gladni,to je dobro za opšte zdravlje. Sada kad vam Alek poveća plate i pemzije,ama nećete moći da ih potrošite.Mislim da bi i nama botovima trebalo jedno malo povećanje,makar majonez i krastavci u sendvič,a i sokić bi trebao da bude malo veći.No,ne mora,važno je da naš narod živi dobro makar se mi i ovog puta žrtvovali.

  10. Mali je veliki lažov. Papir trpi sve. Uzmetre olovku, što botovi ne znaju, i sve skrojite kako vam odgovara. Stvarnost je katastrofalna. Gubitci u privredi nikada veći, blokiranih preivatnih radnji i preduzetnika, nikada više u istoriji, pa gde je onda dobit. U pečenjari u Obrenovcu ili kod onoga što čita vodomnere u ministarstvu poljoprivrede ili kod pijanog Drobnjaka ili „stručnog“ vazduplohova a sigurno je da najbolji posao pravi Spaskovski u Boru. Budite ozbiljni i ne pravite šegu od ozbiljnih stvari.

  11. Basnoslovni rast BDP (prošle godine 1,9, a u prvoj polovini ove 4,5), kako se hvale vodeći u vlastima, podseća me na moju situaciju, od ništa do nešta i opet možda ništa? Naime, dan pre isplate ostatka penzije od otimanja ja nemam pare, na dan isplate pun sam pare. Na kraju, moj je zaključak da sam bogat penzioner, a trajaće sutra eventualno do podne. Posle toga, ja sam bedan i gladan sve do sledeče isplate.

  12. Basnoslovni rast BDP (prošle godine 1,9, a u prvoj polovini ove 4,5), kako se hvale vodeći u vlastima, podseća me na moju situaciju, od ništa do nešta i opet možda ništa? Naime, dan pre isplate ostatka penzije od otimanja ja nemam pare, na dan isplate pun sam pare. Na kraju, moj je zaključak da sam bogat penzioner, a trajaće sutra eventualno do podne. Posle toga, ja sam bedan i gladan sve do sledeče isplate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.