Mali: Srbija, ako se izuzmu članice EU, jedina zemlja u regionu sa investicionim rejtingom

Ostavite komentar


  1. Dokaz sigurne i uspešne politike. Sigurno ulaganje će privući nove investicije.

  2. I VI SE SAD JEDETE ZIVI, JER OPOZICIJA NEMA NIKAKAV UCINAK…… TAKO IDE,VREDNUJU SE DELA, NE RECI!!!

  3. Povećanje BDP-a i ekonomski rast! Investicioni kreditni rejting ukazuje na stabilnost i sigurnost Srbije kao investicione destinacije. Očekuje se povećanje BDP-a i sveukupnog ekonomskog rasta u narednim godinama.

  4. Veće poverenje investitora! Ovaj rejting će povećati poverenje stranih investitora u srpsku ekonomiju, što će rezultirati većim prilivom stranih direktnih investicija.

  5. Pozitivan signal za domaće tržište! Investicioni kreditni rejting ne samo da privlači strane investicije, već i domaćim kompanijama daje dodatni podsticaj za rast i razvoj.

  6. Čestitke vladi na ovom izuzetnom postignuću! Investicioni rejting je potvrda da su reforme koje se sprovode ispravne i da daju rezultate. Srbija je sada lider u regionu, a to je zahvaljujući mudroj politici i viziji predsednika Vučića. Nastavimo ovim putem i sigurno ćemo ostvariti još veće uspehe u budućnosti.

  7. Jačanje infrastrukture! Investicije će doprineti izgradnji i modernizaciji infrastrukture, što je ključno za dalji razvoj zemlje.

  8. Rast standarda građana! Sa povećanjem investicija i ekonomskog rasta, građani Srbije će uživati u boljem životnom standardu.

  9. Ko će vam više verovati,možda je i to zbog litijuma.Malo je toga sto ste preduzeli a koristi običnom narodu,njemu crkavica,jednokratna pomoć od par hiljada koja vam ne bi bila dovoljna ni za gaće,a vama,kumovima i raznoraznim bogatunima,pevaljkama,ucenjivacima svih fela,ispraznima,nedotupavnima, “vaznima”vama, koji su dogmizali,dopuzili do pozicija bez opravdanja sem sto su nekom od vas vazni ,skoro sve,koliko zelite i kada zelite.A teško vas je gledati i slušati ,podnositi kojestarije koje izgovarate i koje se suprotstavljaju logici,moralu,istini…..svim vrednostima u koje vaša bahatost svakodnevno puca.To sve slušaju mladi,otuda tuce,bahatost,recnik,moral….i sve ovo sto je kulminiralo i postalo n e p o d n o š l j i v o!Imamo jedan život i svakodnevno nasrcete na njega,unistavate dane i godine,a i to je neka rata koji vodite protiv svog naroda a zašto …..pare,pare,pare

  10. Znaci u ligi: Srbija, CG, BiH, Severna Makedonija i Albanija – Srbija je prva. Istorijski uspeh.

  11. Neki dan se i Plenković hvalio rejtingom, ali njihov je A a naš B. Šta će tek biti kad Hrvatska uđe u zlatno doba

  12. Prvo objasnite šta znači Ekonomski rejting. -Nemate pojma!
    Dalje, objasnite, da je rebalans Budžeta, je neekonomsko ponašanje vlasti, nego treba još upumpavati od naroda para, da bi bili još uvek u minusu, pa će u Decembru da bude novi rebalans, što znači, da ne posluju domaćinski! Narodnim jezikom, više kradu, nego što su planirali!Sve to treba da verifikuje Skupštinska većina, sa svojim satelitima, koji će kad tad odgovarati za sve krađe i prodaju Srbije!!!Svaki jedan, koji će Aminovati rebalans, trebaće odgovarati!

  13. Koje su to zemlje….. Kosovo????? Montenegro.?????? BiH…… Makedonija………… Albanija……. Sjajno društvo za poređenje…….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.