Siniša Mali reagovao na pisanje Demostata: Da li je Srbija tražila reprogram kredita od kineske banke?

Ostavite komentar


  1. Ako su javne finansije tako dobre i stabilne, cemu toliko manijakalno zaduzivanje? Pa i baba Kurana moze tako da vodi ekonomiju, i skupim kreditima odrzava javne finansije! I pazi sad tu ozbiljnost – objavio ministar na fejsbuku! Zasto ne kao i sef mu, na nekoj tv? Pa da raja nesto ne pisumnja.

  2. Да чујемо шта ће да одговори Демостат!

  3. Ako je ovo tacnoPM PISCA TOG CLANKA TREBA. TUZITI ZA STETU KOJU CINI SRBIJI ZBOG ODVRACANJA INVESTITORA I SIRENJA LAZNIH VESTI I PANIKE
    MORACE FA RADI 1000 GODINA DA BI PLATIO 1% STETE. ILI 1000 GODINA ZATVORA .

  4. Demosgtate, Demostate…
    Šta ce ekonomskom divu reprogram
    pored tolike ekonomske stabilnosti?!
    Jedino ta inflacija, najveca u Evropi…
    Baš nam nije trebala, al’ „uvezena“!?

  5. Min Mali „uvek“ govori sam „apsolutnu istinu“, uostalom zovite bugarskog grafologa i beogradskog poligrafistu (onog što je testirao Nikolu).

  6. Kako isplacujete na vreme obaveze najbolje znaju nasi poljuprivrednici koliko njima dugujete zasto ste zamrzli dugovanje za subvencije za 2021 god .Sram te bilo zasto lazes . Zaduzili ste i nasu praunucad bruko jedna.

  7. Još da nam na vlasti nisu lažovi i lopovi, pa da se ovim pričama može i reč poverovati, haha…

  8. А па мали одбранио докторат , мора му се веровати, демостат пише лажи и плагијате, ја сам професор и ваљда знам ко колико вреди

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.