Mali: Srbija se ne zadužuje za drugi paket pomoći, davanje 100 evra dalo rezultate

Ostavite komentar


    1. Da !! Sa preuzetih 100 evra , dostiga sam prosecnu platu za maj mesec od 58.000 rsd…Nadam se da ce , helikopter-money , leteti do pemzije…!!

    2. Zasto da mu ne verujem kada su firme dobile pomoc drzave, a svaki punoletni gradjanin po 100e ? Da verujemo Djilasu ili tebi, velikom strucnjaku ?

      1. Od toga što su firme dobile, ja nemam ništa. Ja kao nestručan sam lako izračunao da mi je Djilas mnogo više ostavljao u dzepu nego što mi je ovaj diktator dao.
        A 2009te evro je bio 85 din a danas? Batali te crveno plave digitrone, loše su im licne na osiguračima.

  1. Ha,ha, nista bez bivse vlasti, oni su poslali i koronu, samo da naude nasem privrednom „rastu“. Steta sto ovaj strucnjak nije doktorirao na skrivanju opljackanog novca u poreskim rajevima, tu mu nema premca…

    1. Ovo nije država, ovo je „sticaj okolnosti“ u kome si imao nesreću da se zatekneš.

  2. 100e je dalo rezultate od dva miliona glasača… Dali ste i Dodiku naše pare,a da nikog niste pitali. Lako se rasipati tudjim novcem, zašto ne izvadite iz vaših džepova, pošto su puni nakradenih para od sirotinje raje.

  3. Ispitajte malo zasto su se za pomoc drzave prinavile i privatne poliklinike i laboratorije,a radile su punom parom sve vreme. Cak i vise,jer su sve drzavne smanjile obim rada.

  4. Poštovani ministre, dvostruko bolje rezultate ćete postići uplatom od 200 evra. Spisak građana imate.

  5. Izgleda da je drug Jablan, podvrisnuo blizoj vazalsko-vazelinskoj okolini: Dajte bre lazite vise po medijima, ne mogu ja sve sam !

  6. Iskreno receno ja ovom plagijatoru koji nije umeo da pocrveni i uputi izvinjenje svima onima koje je pokusao svojim plagiranim doktoratom da prevari nista,ama bas nista ne uzimam za ozbiljno sto izjavi.

  7. pa nama treba da dajete svakog meseca po 100 evra i tada nam ne bi vratili ono sto ste nam uzeli

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.