Mali: U godini Ekspa očekujemo 100 milijardi evra BDP-a

Ostavite komentar


  1. Čekam da se javi dežurni ekonomski katastrofičar Nikezić, da nam kaže kako od ovog nema ništa i kako ćemo sada zaista bankrotirati do petka.

  2. Nadridoktor ne kaze na cijim racunima ce zavrsiti te silne milijarde?!

  3. Naprednjacki futur – u skorijoj svetloj buducnosti. Za to vreme Bugarska je vec presla 100 milijardi GDP – neko radi a neko samo govori.

  4. Sada je 69 milijardi da raste BDP po stopi od 10% godišnje neizvodljivo je da bude 100 milijardi. A nažalost rast BDP je predviđen u proseku na 3,9%

  5. Уфатила га грозница са 43°. Још му нико није рекао да то није прави EXPO 27, него само мањи сајам.

  6. Prazne price. 2012 BDP je bio veci i bio je realne vrednosti. U medjuvremenu je promenjena metodologija obracuna BDP a i cifre koje se iznose se odnose na nominalni a ne i na realni BDP. 89% stednje gradjana je devizna stednja a samo 11% dinarska. Ono sto si pre tri godine mogao da kupis za 10 hiljada evra, danas ti treba 16 hiljada. Ekonomska politika ove Vlade je unistila stednju gradjana. I gradjani opet glasaju za ovu vlast. O deviznom zaduzenju, koje svake godine raste, ne treba trositi reci. 75% duga je devizni dug. A evre i dolare neces moci da stampas u Topcideru. Mozda ce se ponovo, kao drzavni projekat, pojaviti novi Jezda i Dafina. I socijalisti i radikali imaju iskustva sa njima. Narod nazalost bolje i ne zasluzuje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.