Mali: Za 100 evra se prijavilo tri miliona građana

Ostavite komentar


  1. Sada je prava prilika da se vidi koliko Srbija ima svojih državljana,dok hrvati plaćaju za istu stvar,kako pišu,“na tisuće računala“. Samo,da ne ispadne da imamo preko 10mil. prijava,onda bi bilo zaista smešno,a Boga mi i ozbiljno

  2. (dr)“Mali: Za 100 evra se prijavilo tri miliona građana“… Vise nego dovoljno za apsolutnu vecinu…. Jooooo…j

  3. A zašto državna institucija koristi Cloudflare servere? Kako to da državna ustanova sme da iznosi podatke građana van zemlje? To je zakonom regulisano i ne bi smelo da se radi.

    Evo dokaza:
    idp.trezor.gov.rs koristi dve IP adrese: 104.26.15.49 i 104.26.14.49. Obe IP adrese pripadaju Cloudflare-u, koji je baziran u San Francisku:

    NetRange: 104.16.0.0 – 104.31.255.255
    CIDR: 104.16.0.0/12
    NetName: CLOUDFLARENET
    Organization: Cloudflare, Inc. (CLOUD14)
    RegDate: 2014-03-28
    Updated: 2017-02-17
    OrgName: Cloudflare, Inc.
    OrgId: CLOUD14
    Address: 101 Townsend Street
    City: San Francisco

  4. Da li ce i gradjani Srbije koji ne zive u Srbiji (npr. ja zivim u San Franciscu) dobiti 100 evra (ako moze u $$$)? Samo pitam.

  5. Ovaj broj ce biti napumpan do maksimuma, kao i broj inficiranih virusom, a koliko se stvarno prijavilo nikada necemo saznati. Razliku ce staviti u dzep.

  6. S obzirom da su svi clanovi SNS-a dobili naredjenje da ne uzimaju novac, statisticki dolazimo do podataka da su 3 miliona protiv rezima, i to samo online prijavama. Fine brojke!

  7. Ne znam zašto to rade, kada i sami znaju da se podatak može proveriti jednostavnom matematikom. Tačno je, možda, da je u bazi podataka taj broj računa građana. Uradili su to vrlo jednostavno. Preuzeli su podataka o računima građana od banaka i upisali u svoju bazu podataka (iako je preuzimanje tih podataka, bez saglasnosti vlasnika računa, protivzakonito). Kad je već tako, ostaje nam da čekamo 10 miliona prijava. Mogu oni to!

  8. Ne hvalite se. Narod samo uzima što može da vrati delić onoga što ste mu oteli za 6 godina. Uzima jer jedva preživljava više od pola stanovništva jer je sirorinja i nema za šta da vam se zahvaljuje da bi se vi hvalili. Sve ste to odavno od njega pokrali a sada ga još i zadužili da generacije vraćaju vašu “ brigu“ koju ste naplatili debelo puneći svoje džepove.

  9. Sinovi,koji ce vracati kredite,finansiraju kupovinu glasova za SNS i prave „prosijake“ od svojih roditelja.Vecita balkanska serija „Prosijaci i sinovi“.

  10. Tri miliona građana, milion i 700 hiljada penzionera i 270.000 primalaca socijalne pomoći, koji se ne prijavljuju – za dva dana skoro 5 miliona.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.