Mali: Za nacionalni stadion 250 miliona evra, pristigle četiri ponude

Ostavite komentar


    1. Kakve veze ima novi nacionalni stadion sa Vučićem?

      Ako su Englezi srušili stari Vembli (sagrađen 1923. godine) da bi na njegovom mestu izgradili novi Vembli (2007. godine) jer je stari stadion bio nebezbedan i opasan za građane, u čemu je problem da se u Srbiji gradi novi stadion u skladu sa svetskim stadardima?
      Da li ti je poznato da „Marakana“ i stadion „JNA“ nemaju upotebnu dozvolu i da im je davno istekao „rok trajanja“.
      Da li UEFA, FIFA ili Međunarodni olimpijski komitet treba da Beograd i Srbiju stave na „crnu“ listu zemalja u kojima nije moguće da se organizuju međunarodna sportska takmičenja zbog nebezednih stadiona?

      Da li u Srbiji bilo šta što je pozitivno mora da ima neku negativu konotaciju?

      Novi Nacionalni stadion kao projekat ne treba ospravati.
      Opozicija teba da budno prati izgradnju novog Nacionalnog stadiona i da javnosti ukazuje na eventualne sumnje na nezakonitosti ako ih bude bilo u procesu izgradnje a ne da u startu svaku zdravu ideju blati bez osnova.

      1. Zdravu ideju od 250 miliona evra u zemlji u kojoj niko ne ide na futbalske mečeve a o atletici da ne pričamo? U zemlji u kojoj su skoro sve i jedand predsednik kluba korumpiran i povezan s mafijom? U zemlji gde ne postoje navijači već samo huligani i njihove dilerske vođe? U zemlji gde se veličaju ratni zločinci na tribinama tih stadiona? U zemlji gde se deca leče sms porukama a precednik dodeljuje terzi(kriminalcu) i zvezdi 50 miliona evra? U zemlji gde nema mizerne sume novca za VK Partizan al ima za stadiončinu…mozda bi bilo logično da imamo stadionçinu da nema svih tih kriminalaca oko tog posla, ovako je očigledno da je u pitanju krađa i lopovluk…
        Tako da … neeeee , ne treba nam taj stadionu takozvani Glasu razuma,pritom nisi ti glas razuma već glas botovanja ,provaljen si sendvičaru, smislite bolje lagarije u tom vašem bot centru.

      2. Spiskati toliki novac u jednoj siromašnoj državici u kojoj većina zaposlenih radi za bedne plate? Nemojte reći da će ta, za ovu našu siromašnu i očerupanu Srbiju ogromna suma, biti spiskana zato što će se tamo mnogo mladih osoba bavi sportom? Neće, to i ti znaš. Ako je to cilj, a nije, bolje onda te ogromne pare odvojte za 1000 i kusur malih sportskih terena, bazene pri školama i sl. Neće moći, jel’ da? Na malim terenima ne može da se mulja sa parama?
        Na stadione, kao što i napisa neko ko vidi ono što je očigledno, i onako dolazi malo gledalaca a relativno mnogo huligana. Treba tim ogromnim parama nagraditi ovaj naš očajan prvoligaški fudbal, pa i huligane?

  1. Pa taj prepisivac cak ni ne zna da ne moze vise samo da prepise, pardon, napise doktorat, vec da mora da upise doktorske studije, pa kad polozi ispite I ispuni sve predvidjeno uslove, onda moze da prepise, pardon, napise novi doktorat.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.