Mali: Za nekoliko nedelja počinju radovi na izgradnji nacionalnog stadiona

Ostavite komentar


  1. Kakvi stadioni ,treba kupiti za svaku opštinu u Srbiji bar po jedan skener i Magnetnu reyonansu,da se narod leči.Kakav fudbal.

  2. Eee, BRAVO – treba nam još jedno pranje para, za koje NIKADA nećemo saznati koliko košta !!!!

  3. Koliko dece bi izlečila ova suluda investicija, gospodine ministr? A možda ste poslali dovoljno SMS-ova, da se izleče, pa mirne savesti gradite nepotrebno.

  4. Ови баш наумише да нас сатру и до гуше задуже најглупљим инвестицијама у историји Србије, само да би из тог дуга свију нас, њих неколицина напунили иовако препуне џепове.

  5. Apsolutno bacanje para u Srbiji koja je četvta najsiromašnija zemlja u Evropi. Ali Vučićeva vlast kao i predhodne i dalje igraju na kartu „hleba i igara“ .

  6. Sanirajte deponije i radioaktivan otpad, po Srbiji? Izgradite konačno kanalizaciju i makar počnite da rešavate problem zagađenja u Beogradu? Ah da, za vas je to trošak, ništa u vaš džep? Vašoj alavosti i batosti, nema kraja. Sram vas bilo!

  7. Кад ћете већ једном почети да градите мост на дунаву код ада хује.ђ

  8. Očito da Vučić pravi Potemkino selo u vrednosti od cca 600 miliona evra.Bože,da li ima iko u ovoj zemlji načina da najveću budaleštinu spreči,i da sredstva usmeri na bitnije potrebe ljudi ove napaćene zemlje.

  9. 99% naroda Srbije neće ući na taj stadion. Ta investicija je neisplativa za 300 godina.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.