Mali: Za pomoć od 10.000 dinara prijavilo se 1.100.668 dece

Ostavite komentar


  1. samo da vas podsetim 7 miliona stanovnika, 6,5 miliona glasača i minimum 1,1 milion maloletnih. Nešto tu ne štima.

  2. Lažni doktor nauka treba da obrazložii tih 9 milijardi evra u budžetu Srbije. Takođe, ovaj broj dece do 16 godina, plus oni do punoletstva, nisu u biračkom spisku. Videćemo, koliko je preminulih i odseljenih još uvek u rezervi najlažljivijeg režima, mimo ucenjenih iz javnih službi i potkupljene sirotinje. Neće zastrašivanje i nasilje pomoći ovom antinarodnom režimu, da pobedi na izborima. A ako pokuša sa lažima i prevarama, mora znati da je veći deo policije i vojske je na strani obespravljenog naroda.

  3. Ovi SNS botovi i ljudski beskičmenjaci koji slave ljudsku sramotu, su zalutali. Njihove podle objave imaju plodno tlo, samo u Blicu i Informeru. Dobro je što čitaju Danas, oni imaju bar minimalne šanse, da dođu do svoje pameti.

  4. Samo mi nije jasna jedna stvar. Kako se prijavilo 1.100.000 deca kada ih u tom uzrastu po svim zvanicnim podacima ima oko 550.000. Moze li neko da objasni o cemu se radi.

  5. Čista laž i prevara, ja kao samohrana majka troje dece tri vojnika tri budući glasači, kao stranka sa srpskom državljanstvom nisam imala tu sreću da i moja deca dobiju tu pomoć. Moja prijava nije prošla pa da vidim dal uopšte ova država će imati obraz da kad dođe vreme za glasanje da traži glas i od mene i moje dece kad budu punoletni.

  6. Neverovatno da mi ne isplate novac a sve je dobro prijavljeno za oba deteta.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.