Manje vode, manje struje na Đerdapu 1

Ostavite komentar


  1. Kako na pad proizvodnje utice broj zarazenih virusom na ovoj elektrani

  2. Dana’s bi svaki normalan covek trebalo da zna da za ovo postoji alternativno resenje koje se moze nadograditi u elektrani I stvoriti fleksibilan izvor struje Koji manjak vode neutralise kao ogranicavajuci faktor.Nije valjda doslo Doyle da cika Iva treba da se pojavi I naredjuje jer nema Ni jednog muskog naslednika.Zar smo okruzeni samo inzinjerima dupe-glava?

  3. To i nije tako nezgodno, obzirom da je totalni pad privrede zbog virusa smanjio potrosnju.

  4. Ne znam čemu služi ova kukumavka. Fabrike ionako nisu radile, a one su najveći potrošači. Ustalom, uvek je bilo sušnih perioda, samo nije bilo dramatičnih izveštaja. Verovatno nas spremaju na još jedno poskupljenje struje, pa nas pripremaju u stilu „tvoja majka se šeta po krovu“. Treba nekako izgladiti rupe u budžetu i uzeti građanima onih 100€

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.