Manje zaposlenih u EPS

Ostavite komentar


  1. EPS smanjuje broj zaposlenih po principu reorganizacije kompanije i sada iz EPS-a izdvajaju organizacione jedinice a svaka od njih ima monopol za svoju delatnost?????????????

  2. Samo u budućem vremenu, biće bolje, biće bolje, a nama sve gore. Koliko je u EPS-manje ljudi u odnosu na pre 3 godine kada je počela "reorganizacija"? Nesposobna vlast (nisu nesposobni već bahati i bezobrazni i obraćaju nam se kao da nemamo sopstvenu inteligenciju). Meni glava ne služi samo za frizuru.

  3. Farsa.
    Ako zaista misle treba ponuditi zaposlenima da potpišu ugovore o privremeno povremenim poslovima za minimalac, bez prava na beneficije (topli obrok, putni troškovi, smenski rad, rad na drž.praznik, godišnji odmor, bolovanje) , pa da vidimo kako će se broj zaposlenih smanjiti. Koliko njih će prihvatiti rad pod takvim uslovima?
    Bar 1000 radnika radi preko studentskih zadruga u EPS-u,pod takvim nehumanim uslovima i za mizeriju od plate, a rade poslove zaposlenih koji se izvlače i zabušavaju ili su na bolovanjima.

Ostavite komentar


Ekonomija

PKS: Raste interesovanje za dualni model obrazovanja 8

PKS: Raste interesovanje za dualni model obrazovanja

Dosadašnji trend porasta interesovanja učenika za školovanjem po dualnom modelu obrazovanja nastavlja se i tokom školske 2024/2025. godine, s obzirom da rezultati upisa pokazuju da je skoro 85 procenata ponuđenih mesta od strane privrede popunjeno posle prvog upisnog kruga, kažu iz Privredne komore Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.