Matić: Mere o ukidanju izvoza doprinose povećanju standarda u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pogresna logika – napravi se procena domace potrosnje, i uvedu se kvote za izvoz. Koliko ja znam, kukuruza imamo daleko vise nego sto nam treba, i apsolutna zabrana izvoza stavlja proizvodjace kukuruza neopravdano u situaciju da trpe finansijske gubitke jer drzava reaguje populisticki umesto analiticki. Odrzavanje cena osnovnih namirnica ne sme da se svali na proizvodjace, i ne sme da cini bespotrebnu ekonomsku stetu. Cemu drzava ako nije sposobna da teret krize ravnomerno rasporedi na sve ucesnike u drustvu i pomogne najugrozenijima da prevazidju teske trenutke?

  2. Nazovi ministarko dali ste skoro kupili nesto sa minimalcem I kako vam je ne zalite se

  3. Da li je ova nazovimo ministarka zavrsila barem vecernju. O cemu vi pricate gospođo ministarka, kada raste vestacko djubrivo, „pa znate narode to je berzanska roba“ ok, kada krene u Francuskoj zito 47rsd Vi nas blokirate da izvezemo 40-45 a niste nam obezbedili jeftiniji vestak, seme, naftu oh cekaje jeste naftu 8rsd po koju moram ici 44km do pumpe i nazad i max sipati 35litara. Eh zahvalio sam se vasoj koleginici, evo da zahvalim i Vama.
    Hvala sto ste nam pomogli u moje ime i ime mojih ukucana za koga da glasamo, za ovako KVALITETNE uredbe, strucne, precizne, tacne ma oduzimo de vec 3 Aprila.

  4. Vi kad budete proizvodili pšenicu onda ukinute izvoz .
    Ili platite razliku i cenu i sve će biti u redu ..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.