Šta Matijevići planiraju sa hotelom Slavija, koliko će novca uložiti i kad će biti završeno renoviranje?

Ostavite komentar


  1. ako čovek ima pare zašto da ne ulaže u nešto što donosi prihodi tim hotelima a i srbiji

  2. Planiraju lep dug bogat zdrav zivot tako sto kupuju na sve strane, brinu i razmisljaju o gomili cigle, blata… To se zove previse, bespotrebno i apsolutno tj neizbezno stetno.

  3. Za kursiste . . . Ribarsko ostrvo nije hotel već Apartmansko naselje, al’ za vas je to „španija“ . . . Inče, radi onih pokvarenih cinika koji Matijevića nazivaju, u pežorativnom smislu „mesarom“, da kaže da je taj „mesar“ jedan od najboljih hotelijera i ugostiteljskih radnika u Srbiji i da su mu svih pet objekata tip-top, u svakom pogledu i odlična je stvar za ukupnu smeštajnu ponudu Beograda, što je baš on, bar se nadam, kupio „Slaviju“ . . . Poznavajući odnos Matijevića prema ovom poslu biće to pun pogodak . . . Nek’ mu je sa srećom . . .

  4. Таман сам скупио неку кинту и овај ме претекао.

  5. Petar Matijević bivši finansijski direktor industrihe mesa Gavrilović iz Petrinje za vreme ratova 91-95. Znaju radnici kako se obogatio i šta je radio tad,a njegovo ponašanje prema radnicima i tad i sad he priča za sebe.

  6. Hotel Slavija rupa bez dna ..lakse je sagraditi nov hotel nego renovorati Slaviju.Stara.stara.instalacija …

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.