MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Da se ja pitam, sve kladionice bih zatvorila, baš sve i one koju su ON LINE. Odredila bih mesto za klađenje, tipa Pešter i slične lokacije, ogradila, ko voli neka dođe. Ovako stvaramo propalalice na svakom ćošku. P.S. Osoba koja se kladi, obično je i alkoholičar, ko će tolike osobe da sanira u budućnosti?

  2. Nemate vi nimalo obraza. Sve češće promovišete kockarnice.
    Dičite se da ste bolji od režimskih medija koji pucaju od prostakluka i primitivizma, a u stvari ste isti, samo malo veštije kamuflirani.

  3. Значи, коцкарнице и кладионице постају главни привредни потенцијал Србије! У мом крају нема занатских радњи, нити довољно школа и вртића, библиотека ниједна, дом омладине нема, али има бар 15 кладионица. Баш смо напредни!

Ostavite komentar


Ekonomija

Vlast tri dana u Skupštini priča o njima: Šta su to uljni škriljci, o kojima se kao o litijumu pričalo da su "srpsko blago"? 7

Vlast tri dana u Skupštini priča o njima: Šta su to uljni škriljci, o kojima se kao o litijumu pričalo da su „srpsko blago“?

Uljni škriljci ili uljani škriljci već tri dana pominju se od strane poslanika vladajuće koalicije, na čelu s predsednicom Skupštine Anom Brnabić, tokom rasprave o litijumu u Skupštini Srbije, prebacujući opoziciji da je licemerna jer traži zabranu iskopavanja litijuma i bora, a ne ove i drugih ruda, čija eksploatacija je potencijalno štetnija od jadarita.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.