Mediji: Oružje iz kragujevačke Zastave među najkvalitetnijim na tržištu SAD

Ostavite komentar


  1. Razumem trziste, profit, ali ne razumem ljubav prema oruzju. Ono u meni budi nelagodu zbog mogucnosti stvaranja ubica od ljudi koji to nisu.
    Hipoteticki, kada bih ga imao, plasio bih se da se ne otkacim i pocnem nasumice da ubijam politicare, sto je eticki, mozda opravdano, ali nije mudro. Ne samo politicare, moj alter ego ne trpi nepravde, te je spisak njegovih mracnih tajni verovatno dug i sarenolik.
    Kako kao dete nikad nisam imao takvu igracku, nisam je zeleo ni kao odrastao. Sto kaze Rambo Amadeus, nemojte mene za predsednika, otkud ja znam kakav bih bio da imam vlast.

  2. „..za razliku od standarde M-70, verzija za civilno američko tržište ima hromiranu cev..“
    – Besmislica !
    – Zastavine AP M-70/AB2 imaju tvrdohromiranu unutrašnjost cevi, bar one proizvedene za JNA do 1992. (odn. do uvodjenja sankcija).

    1. Ovako nesto moze da kaze samo neko ko nije cistio M70. Kakva crna hromirana cev? Ne da rdja nego, u kombinaciji sa korozivnim prajmerom, propada vrlo brzo ako se ne cisti na vreme. Mozda sada imaju hromirane cevi, 90-ih tesko da ih je bilo. Jedino je CZ 99 imao hromiranu cev.

    2. Fabriko upravljaju lopovi iz Krusika, a kada je u pitanje kvalitet svi su nas prestigli u regionu. Sramota

  3. Ovom fabrikom rukovode kriminalci-predsednik UO pukovnik Marjanovic i bivsi direktor Krusika Mladen Petkovic!

    1. Ja verujem u g.Marjanovica,mislim da je pravi covek za resavanja svih problema.Covek radi u ministarstvu odbrane i mislim da mu ne bi poverili takvu funkciju da nije dobar za obavljanje tih poslova.Zato mu verujem i verujem da ce resiti svaki problem na koji naidje,covek je skolovan i mislim da ima resenje za sve probleme.

  4. Ne interesuje me ko je kriv a ko ne,svako radi svoj posao kako treba.Interesuje me kad ce biti zaposljeni novi kadrovi jer ima nas koji bi da radimo da prehranimo svoju porodicu i ne interesuje nas bezazlena prepucavanja.

  5. Marjanović je marioneta režima. On je prodavao GIM-u minobacačke granate ispod cene koštanja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.