Memorandum o osnivanju srpsko-albanske komore

Ostavite komentar


  1. Uspešna poslovna saradnja između Srbije i Albanije može biti značajan pokretač ekonomskog razvoja obe zemlje.

  2. Ova saradnja može doneti samo korist za obe zemlje, ni u kom slučaju nam ne može naneti štetu.

  3. Vlada Srbije i srpsko tržište otvaraju širom vrata svima onima sa kojima je Srbija uspela da izgradi prijateljstvo, privrednu saradnju i trgovinsku razmenu. Albanija и Srbija јоs uvek nisu postigle zadovoljavajuci nivo privredne saradnjе i trgovinske razmene i na tome se mora intenzivno raditi.

  4. Nadam se da će ekonomska saradnja biti na višem nivou i da će to dovesti i do boljih političkih odnosa Srbije i Albanije.

  5. Mislim da ce i biti nesto od ove saradnje. Podrska drzavi na uspostavljanju dobrih odnosa sa Albancima.

  6. Mislim da su ovo novi momenti i pocetak saradnje izmedju nasih zaracenih drzava. Istorija se pise kod nas.

  7. Sa Albancima smo prve komšije i svaka saradnja sa njima je svakako dobro došla, na tome se mora konstantno raditi.

  8. Srpske i albanske kompanije su prepoznale interes i potencijale za saradnju, što je odlična vest.

  9. Pozivam press službu SNS da potraži ljude koji umeju da sastave normalne rečenice na govornom srpskom jeziku. Sramota je da vaši botovi prosipaju tuposti iz pismenih sastava osnovaca trojkaša. Ako niste u stanju da im obezbedite pristojan materijal (a, sumnjam da jeste, jer je potrebno da se bude pismen da bi se prepoznala pismenost), onda im makar recite da udaraju nasumice po tastaturi – efekat će biti isti, samo će rečenice biti manje glupave. Srdačan pozdrav!

  10. Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je na otvaranju Poslovnog foruma Srbija-Albanija u Nišu da su poslovni ljudi i investitori iz Albanije dobrodošli i da su im vrata Vlade Srbije i srpsko tržište široko otvoreni. Ističući da su Srbi i Albanci dva najveća naroda na Balkanu, koja ne treba da dozvole da im odnose i budućnost uređuju drugi.Dve zemlje su uspele da izgrade prijateljstvo, ali da moraju da unaprede privrednu saradnju i povećaju trgovinsku razmenu.Srbija i Albanija moraju da nađu zajedni;ke infrsatrukturne projekte koji će našu državu potpuno ojačati. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  11. Osnivanje srpsko-albanske komore ce pomoci da se lakse uspostavi saradnja kompanija iz dve zemlje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.