Memorandum sa turskom kompanijom za autoput

Ostavite komentar


  1. Шворц влада земље која нема своју развојну банку. Влада чувена по пријатељским односима са свим мрзитељима и непријатељима српског народа. Од Блера, преко Клинтона, до Шредера, па ево сада и до Ердогана.
    Ко оно беше први признао Косово и отишао тамо да прича какко је Косово Турска и Турска Косово.
    Вучићу кад ћеш у Шпанију?

  2. Šta je memorandum? Mrtvo slovo na papiru koje nikoga ni na šta ne obavezuje. Šta je najveća prepreka našem napredku za približavanje EU? Izbegavanje javnih nabavki. Ko je potpisao memorandum o tehničko ekonomskoj saradbji sa turskom firmom i sprema se da eskivira javnu nabavku? Ministarka Mihajlović. Da li ovo znači da ministarka radi na tome da nas države EU vide kao odličnu destinaciju za muljažu, državu čiji funkcioneri nekažnjeno izbegavaju javne nabavke? Neka ministarka odgovori na ovo pitanje, ali neka dobro razmisli kakav će odgovor ponuditi tupavoj nišlijki koja je protiv poklanjanja niškog aerodroma republici i kod koje ne prolaze neistine.

  3. Uništiš domaće građevinske firme koje su bile čuvene i gradile svuda u svetu i onda daješ pare Turcima i Kinezima da kobajagi nešto rade. E moja Srbijo, eto za koga ste glasali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.