Merkator, Roda i Idea prodavnice prodate: Ko je novi kupac iz Ujednjenih Arapskih Emirata

Ostavite komentar


  1. Roda je pukla odavno, Ideu kupci izbegavaju jer je najskuplja samoposluga u Beogradu, a o Mercator hipermarketima da ne govorim.

  2. Nase markete? Vucic prodaje? Jel citate vi pobogu tekst ili samo po zadatku nesto napisete. Hrvatska firma prodaje. Kakve Srbija ima veze sa tim?

  3. Za one koji pišu nebuloze, ove firme su prodate Hrvatima za vreme demokratske vlasti, tj.pre Vučićeve vlasti.A i da je hteo, Vučić nije mogao da ih proda, jer su odavno prodate.Kao što u tekstu piše, svoj udeo u navedenim firmama prodala je Sber banka.

  4. Ovog puta nema veze sa Vucicem,nego sa prosecnom platom od 300 evra u ovim objektima.Nigde nece naci jeftinije robove.

  5. Sve prehrambene proizvode i hemiju za kuću kupujem u Mađarskoj.
    Jeftinije,a i kvalutetnije.

  6. Odlično! I ovako sam godinama izbegavao Ideju i slične objekte zato što su hrvatski, jer pre svega i oni nas izbegavaju i ne puštaju na njihovo tržište, a ne zato što ne volim Hrvate. Arapi barem nisu nikad imali nešto protiv nas i naših firmi i stručnjaka.

  7. Ma,… Piši propalo, Srbi i Hrvati!.. Kao i srpskohrvatski jezik ! Plus bosanski i crnogorski!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.