Mihajlović apeluje na građane da ne kupuju nelegalne objekte

Ostavite komentar


  1. Meni ste rekli da smem da gradim ski bar na pancicevom vrhu. Nadam se da se ovo na mene ne odnosi, jeste to nelegalna gradnja, ali je u nacionalnom parku. Mislim da ne sme da se rusi u nacionalnom parku.

  2. Sramota! Obećali su da će žmuriti dok ne stavim pod krov i platim tarifu?

  3. Objekat je nelegalan 18 godina i nikom nista. Menjaju se zakoni, propisi, s jedne institucije na drugu, i to traje u nedogled, evo, proslo 18 godina. O cemu pricamo???

  4. Smesan apel umesto sankcija. Osim tog postoje ogromne nadgradnje od pre 30-tak godina kao recimo VII sprata u Sumicama u Beogradu a koje tavori nelegalno. Zasto se ministarka Mihajlovic/SNS ne prihvati posla da to resi umesto da apeluje na gradane? kome jos pomaze apel?

  5. Gospodjo ministarka , pa vi ste i doktor ,ali mi je sunmjivo ,sto vi pricate gradjanima sta da ne rade , a istovremeno primate platu i umesto da radite , od izmena zakona ni traga ni glasa ..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.